Το ξύλινο σπίτι που συναρμολογείται και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας!

Δείτε το πανέξυπνο ξύλινο καταφύγιο, που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα και μπορεί να μετακινηθεί όπου θέλετε...
to-ksulino-spiti-pou-sunarmologeitai-kai-mporeite-na-to-parete-mazi-sas
Το αξιολάτρευτο αυτό σπιτάκι το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα μικρό ξύλινο καταφύγιο σε ένα καταπράσινο ελληνικό τοπίο, σχεδιάστηκε από την εταιρεία allergutendinge. Το ήσυχο καταφύγιο συνδυάζει ένα μίνι παρατηρητήριο και χώρο για ύπνο. Η ξύλινη αυτή κατοικία συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται πολύ εύκολα, επιτρέποντας στον τυχερό ιδιοκτήτη της να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο καταφύγιο σχεδόν οπουδήποτε επιθυμεί.
Το καταφύγιο έχει σχεδιαστεί ως ένας χώρος διαλογισμού και αυτοσυγκέντρωσης, είτε στην έρημο είτε σε ένα βουκολικό τοπίο, είτε στην πίσω αυλή ενός σπιτιού.
Είναι επενδεδυμένο με ξύλο και δένει άψογα με τη φύση. Στο εσωτερικό της, η μικροσκοπική αυτή κατοικία διαθέτει όλες τις βασικές ανέσεις ενός σπιτιού. Ενσωματωμένα ράφια και συρτάρια για την αποθήκευση τροφίμων, βιβλίων, εργαλείων κηπουρικής κλπ. Η πίσω πλευρά του διπλώνει, δημιουργώντας ένα αίθριο και ένα ανοιχτό σαλόνι.
Υπάρχει τραπέζι που διπλώνει και εξαφανίζεται στον τοίχο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως πάγκος εργασίας, είτε για ένα δείπνο για δύο άτομα. Η σοφίτα έχει ένα μεγάλο συρόμενο παράθυρο, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι κοιμάστε κάτω από τα αστέρια, αλλά με την άνεση ενός μαλακού στρώματος.
Ο δεύτερος όροφος του καταφυγίου, είναι προσβάσιμος με μια εσωτερική σκάλα και στεγάζει μια μικρή επιφάνεια εργασίας που αναφέρεται ως παρατηρητήριο.
Ένας μεγάλος φεγγίτης - καταπακτή μπορεί να ανοίξει και να πλημμυρίσει το εσωτερικό με φως ημέρας, ενώ και η μπροστινή πόρτα μπορεί να ανοίξει διάπλατα, δίνοντας μια υπέροχη θέα.
Το ζεστό Seelenkiste μπορεί να εναρμονιστεί σε οποιοδήποτε τοπίο για να δημιουργήσει μια γαλήνια μικρογραφία διαφυγής.

Πηγή:http://www.thetoc.gr/

thumbnail
About The Author

0 comments