Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης χαραλαμπιδηςΜια σοβαρή Ελληνική Κυβέρνηση δεν προστρέχει να αναγνωρίσει ένα Βαλκανικό Ναρκοκρατίδιο όταν μάλιστα το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον που μας αφορά.
Όπως μια σοβαρή Ελληνική Κυβέρνηση δεν εφαρμόζει μια διπλωματία ρουτίνας. Ποιόν θα δούμε στην Νέα Υόρκη; Άντε να δούμε και τον Ράμα της Σκιπερίας και Τζιχαντιστή στις Δρυμάδες της Χειμάρας. Όταν επιπλέον ο Ράμα εκτός των δικών του χαρακτηριστικών συστρατεύεται με τους συνεργάτες των Ιταλών φασιστών μελανοχιτώνων, των Γερμανών ναζί, με τους σφαγείς της Παραμυθιάς και των Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών του 40’ στα νοσοκομεία των Ιωαννίνων.
Κανείς δεν ήταν τόσο αλληλέγγυος προς τους Σκιπετάρ, τα Τίρανα όσο οι Έλληνες. Αυτό όμως που εισπράττουν είναι εχθρότητα, υπουλότητα.
Ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώνεται τις παθολογίες των Βαλκανίων ούτε να υφίσταται την υπουλότητα τους. Αν θέλουν να το κάνουν άλλοι όπως διαφάνηκε, ας το κάνουν. Παρατηρώ όμως τελευταία ότι το ξανασκέφτονται.
Η Ελλάδα θα επανακαθορίσει την Βαλκανική της Πολιτική.
Η Χερσόνησος του Αίμου αξίζει καλύτερης τύχης και οπωσδήποτε άλλων αξιακών και πολιτισμικών σταθερών. Όχι αυτές των ναρκοκρατιδίων, προτεκτοράτων κλπ.
thumbnail
About The Author

0 comments