Τώρα: Λάθος ο συναγερμός στο Παρίσι! (VIDEO)

Συγκινητικά σκίτσα για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι

Λάθος ο συναγερμός στο Παρίσι μετά από μερικά λεπτά πανικού. 

Πυροβολισμοί πριν από λίγο στο Παρίσι, μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Mega στην Πόλη του Φωτός, Μαρία Δεναξά, και συγκεκριμένα γύρω από την Παναγία των Παρισίων.

Τι ακριβώς συνέβη
Στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων γινόταν αυτή την ώρα μνημόσυνο για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της Παρασκευής.
Ταυτόχρονα, εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας στη μνήμη των θυμάτων
Σύμφωνα με πληροφορίες του EuroNews υπήρξε πανικός στο Παρίσι  όταν μια ομάδα ανθρώπων είπε ότι άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε να σωθεί. 
Προκλήθηκε πανικός από το πλήθος που και αυτό με την σειρά του έτρεξε σαν τρελο, έμπαιναν στα γειτονικά καφέ, έπεφταν στο δρόμο.. Προκλήθηκε αναστάτωση και πανικός  η πλατεία άδειασε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από το Παρίσι δεν υπήρξε κανένα περιστατικό αλλά ήταν ένα ατυχές συμβάν που φανερώνει σε τι κατάσταση είναι η γαλλική κοινωνία και το τι επικρατεί στην πόλη. 
Η πληροφορία απεδείχθη ότι ήταν φήμη που κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη γαλλική πρωτεύουσα, προκάλεσε πανικό και έκανε το γύρο του κόσμου.
Τελικά ήταν μια λάμπα από ένα μαγαζί που έσπασε.

Σήμερα:
Από το πρωί της Κυριακής ήταν όλα ήσυχα με τον κόσμο λυπημένο και άνθρωποι να σπεύδουν στα σημεία για να τιμήσουν τους νεκρούς και να παρηγορήσουν τις οικογένειες των θυμάτων. 

Video: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
Έχουν ταυτοποιηθεί 103 θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος.
Υπάρχουν ομάδες  ψυχολογικές υποστήριξης  με ψυχολόγους και γιατρούς για τους συγγενείς των θυμάτων. Πολλοί από αυτούς έμαθαν για τους συγγενείς τους μέσα από τα ΜΜΕ. 
Γύρω από το θέατρο "Μπατακλάν" δεν μπορείς να περάσεις.
Ανησυχεί η μουσουλμανική κοινότητα στην Γαλλία  μήπως υπάρξει κάποια προκατάληψη εναντίον τους. 
Εάν υπάρξουν νεότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσει ο Ελεύθερος Αρθρογράφος.

thumbnail
About The Author

0 comments