Είκοσι-έξι πράγματα σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος (ISIL)που ο Ομπάμα δεν θέλει να ξέρεις....

ISIL εισβολή
Ο πόλεμος που διεξάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον του ισλαμικού κράτους είναι ένα μεγάλο ψέμα.
Η διεξαγωγή με τους  «ισλαμιστές τρομοκράτες» ενός προληπτικού πολέμου στον κόσμο για να "προστατεύσεις την αμερικανική πατρίδα" είναι έννοιες που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν ένα στρατιωτικό πρόγραμμα.
Το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Εγγύς Ανατολή (EIIL)  είναι δημιούργημα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών της. Η «Αντιτρομοκρατική ατζέντα » στο Ιράκ και τη Συρία συνίσταται στην υποστήριξη προς τους τρομοκράτες.  
Η εισβολή του Ισλαμικού Κράτους (IS) με τις ταξιαρχίες στο Ιράκ που αρχίζει τον Ιούνιο του 2014, είναι μέρος μιας προσεκτικά σχεδιασμένης επιχείρησης στρατιωτικής αντικατασκοπείας που υποστηρίζεται συγκεκαλυμμένα από τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ.
Η εντολή της καταπολέμησης της τρομοκρατίας είναι μια μυθοπλασία.Η Αμερική είναι η νούμερο ένα "κράτος Χορηγός της τρομοκρατίας"
Το Ισλαμικό Κράτος προστατεύεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.  Αν ήθελαν να εξαλειφθούν οι ταξιαρχίες του Ισλαμικού Κράτους, θα μπορούσαν να βομβαρδίζουν εντατικά τις συνοδείες Toyota των φορτηγών τους, όταν διέσχιζαν την έρημο μεταξύ της Συρίας και Ιράκ τον Ιούνιο. 
Η Συρο-αραβική έρημο είναι ένα ανοιχτό έδαφος (βλέπε χάρτη παρακάτω). Από στρατιωτική άποψη, η ενέργεια αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά, γρήγορα και με εξαιρετική ακρίβεια με κυνηγούς στην αιχμή της τεχνολογίας (F15, F22 Raptor, CF-18).
Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε 26 έννοιες που ανατρέπουν το μεγάλο ψέμα.Τα μέσα ενημέρωσης ερμήνευσαν  αυτή τη μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράκ και της Συρίας ως μια ανθρωπιστική επιχείρηση,η οποία όμως  γέννησε αμέτρητους θανάτους αμάχων.
Αυτή η λειτουργία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την άκαμπτη υποστήριξη των δυτικών μέσων ενημέρωσης, η οποία υποστήριξε ότι η πρωτοβουλία Ομπάμα αντιπροσώπευε μια επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας.
Ιστορικές καταβολές της Αλ Κάιντα
1. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την Αλ Κάιντα και τους συνεργάτες της για σχεδόν μισό αιώνα, από την αρχή του σοβιετοαφγανικού πολέμου.
1. Οι ΗΠΑ υποστήριξε την Αλ Κάιντα και τις συγγενικές της οργανώσεις για σχεδόν μισό αιώνα από την εποχή της Σοβιετικού πολέμου στο Αφγανιστάν. 
2. Η CIA και τα στρατόπεδα εκπαίδευσης που είχαν συσταθεί στο Πακιστάν.  Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 1982 έως 1992, περίπου 35.000 τζιχαντιστές από 43 ισλαμικές χώρες είχαν προσληφθεί από τη CIA για την καταπολέμηση της αφγανικής τζιχάντ.
"Οι διαφημίσεις, πληρώνονταν από τα ταμεία της CIA, τοποθετήθηκαν σε εφημερίδες και ενημερωτικά δελτία σε όλο τον κόσμο και προσφέραν κίνητρα για να ενταχθούν στην Τζιχάντ."
3. Ουάσιγκτον υποστηρίζει τον ισλαμικό τρομοκρατικό δίκτυο από την κυβέρνηση Ρέιγκαν.
Ronald Reagan κάλεσε τους τρομοκράτες «μαχητές της ελευθερίας». Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρείχαν όπλα προς τις ισλαμικές ταξιαρχίες. Ήταν για «καλό σκοπό»: η μάχη ενάντια στη Σοβιετική Ένωση και την αλλαγή του καθεστώτος, που οδήγησε στην εξαφάνιση της κοσμικής κυβέρνησης στο Αφγανιστάν.
Ronald Reagan συναντά αφγανούς Μουτζαχεντίν διοικητές του Λευκού Οίκου το 1985(Ρέιγκαν Αρχείο)
4. Τα τζιχάντ εγχειρίδια έχουν δημοσιευθεί από το Πανεπιστήμιο της  Νεμπράσκα. «Η Ηνωμένες Πολιτείες δαπάνησαν εκατομμύρια δολάρια για την προμήθεια των Αφγανών μαθητών με  σχολικά βιβλία που γεμίζουν με εικόνες βίας και μαχητική ισλαμική διδασκαλία. "
5. Οσάμα Μπιν Λάντεν, «ο δαίμονας» (μπαμπούλας) των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδρυτής της Αλ Κάιντα είχε προσληφθεί από τη CIA το 1979,  υπό την αιγίδα της τζιχάντ εναντίον του πολέμου στο Αφγανιστάν. Ήταν 22 ετών και είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο της CIA που χρηματοδοτούσε την εκπαίδευση ανταρτών.
Η Αλ Κάιντα δεν ήταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 παρείχε μια δικαιολογία για τον πόλεμο κατά του Αφγανιστάν, η οποία βασίζεται στην ιδέα ότι το Αφγανιστάν ασκεί κρατική τρομοκρατία με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα. Οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου συνέβαλαν στην ανάπτυξη του «παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας» (παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας)
Ισλαμικό κράτος
6.  Το Ισλαμικό Κράτος (ISIL) ήταν αρχικά η Αλ Κάιντα ως συνδεδεμένη οντότητα  δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών των  ΗΠΑ, με την υποστήριξη της Βρετανίας MI6, της Μοσάντ του Ισραήλ, Inter-Services Intelligence Πακιστάν (ISI) και Γενικών Πληροφοριών της Προεδρίας της Σαουδικής Αραβίας (GIP), Ri'āsat Al-Al-Istikhbārāt'Āmah (رئاسة الاستخبارات العامة).
7. Οι ταξιαρχίες του ISIL συμμετείχαν στην εξέγερση στη Συρία κατά της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ-Άσαντ εξέγερση που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
8.  Το ΝΑΤΟ και η τουρκική Ανώτατη Διοίκηση ήταν υπεύθυνοι για την πρόσληψη μισθοφόρων για το ISIL  και της Αλ-Nosra από την έναρξη της συριακής εξέγερσης τον Μάρτιο του 2011. Σύμφωνα με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, η πρωτοβουλία αυτή ήταν "μια εκστρατεία να στρατολογήσει χιλιάδες  μουσουλμάνους εθελοντές στις χώρες της Μέσης Ανατολής και του μουσουλμανικού κόσμου για να πολεμήσουν στο πλευρό με τους αντάρτες της Συρίας. Ο τουρκικός στρατός θα στεγάσει αυτούς τους εθελοντές, θα εκπαιδεύσει και θα εξασφαλίσει το πέρασμα τους στη Συρία.  (DEBKAfile, το ΝΑΤΟ να δώσει αντάρτες και αντιαρματικά όπλα  14 Αυγούστου 2011.)
9.  Υπάρχουν ειδικές δυνάμεις της Δύσης και  μυστικοί πράκτορες της Δύσης μέσα από τις γραμμές του ISIL. Οι Βρετανικές Ειδικές Δυνάμεις και MI6 εμπλέκονται στο σχηματισμό των τζιχάντιστών ανταρτών στη Συρία. .
10. Ορισμένοι  δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες στο πλαίσιο σύμβασης με το Πεντάγωνο εκπαιδεύουν τρομοκράτες να χρησιμοποιούν χημικά όπλα.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ορισμένοι από τους ευρωπαίους συμμάχους χρησιμοποιούν εργαλάβους που σχετίζονται με την αμυντική βιομηχανία για να δείξουν στους αντάρτες της Συρίας πως να εξασφαλίσουν τα αποθέματα χημικών όπλων στη Συρία, δήλωσε την Κυριακή στο CNN  ένα ανώτερο στέλεχος και πολλοί ανώτεροι διπλωμάτες. "(CNN Έκθεση 9 Δεκ, 2012)
1. Το ISIL και η πρακτική των αποκεφαλισμών είναι μέρος των προγραμμάτων κατάρτισης τρομοκρατών που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και υλοποιούνται στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
12. Προσλαμβάνονται από σύμμαχο της Αμερικής,  ενας μεγάλος αριθμός των μισθοφόρων του ISIL οι οποιοι είναι καταδικασμένοι εγκληματίες που απελευθερώνονται από τη Σαουδοαραβικές φυλακές, υπό την προϋπόθεση ότι θα ενταχθούν στο ISIL.  .Η Σαουδάραβες θανατοποινίτες επιστρατεύθηκαν για να ενταχθούν στις ταξιαρχίες της τρομοκρατίας.
Oi Τζιχαντιστές έχουν συναντηθεί με Ισραηλινούς αξιωματικούς IDF και τον Πρωθυπουργό Νετανιάχου. Yψηλόβαθμο στέλεχος από την IDF σιωπηρά αναγνωρίζει ότι «τα στοιχεία της παγκόσμιας τζιχάντ στη Συρία"[Αλ-ΕΙ και Nosra] υποστηρίζονται από το Ισραήλ. Δείτε την παρακάτω εικόνα:
"Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο υπουργός Άμυνας Moshe Yaalon του, μαζί με ένα πληγωμένο μισθοφόρο, στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην ισραηλινή εκστρατεία για τα κατεχόμενα Υψώματα του Γκολαν στα σύνορα της Συρίας, 18 Φεβρουαρίου του 2014. "
Συρία και το Ιράκ
14. Οι μισθοφόροι του ISIL είναι τα 'πόδια' , οι χερσαίες δυνάμεις της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας. Σιωπηρή εντολή τους είναι να καταστρέψουν τον όλεθρο και την καταστροφή στη Συρία και το Ιράκ, για λογαριασμό των υποστηρικτών τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες.
 15. O γερουσιαστής των ΗΠΑ Τζον Μακέιν συναντήθηκε με τους ηγέτες των  τρομοκρατών τζιχαντιστών στη Συρία.(Βλέπε φωτό δεξιά).
16 Το Ισλαμικό Κράτος (IS) πολιτοφυλακή, η οποία είναι σήμερα η υποτιθέμενη στόχος μιας εκστρατείας βομβαρδισμού των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στο πλαίσιο της εντολής για «καταπολέμησης της τρομοκρατίας», εξακολουθεί να υποστηρίζεται συγκεκαλυμμένα από τις ΗΠΑ. Η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της να συνεχίζουν να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια προς το ισλαμικό κράτος.
17. H ΗΠΑ και οι συμμαχικοί βομβαρδισμοί δεν έχουν ως στόχο το ISIL, αλλά βομβαρδίζουν την οικονομική υποδομή του Ιράκ και της Συρίας, συμπεριλαμβανομένων των εργοστασίων και διυλιστηρίων πετρελαίου.
18. Το σχέδιο Ισλαμικού χαλιφάτου είναι  ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, με στόχο να  διαιρέσει το Ιράκ και τη Συρία σε ξεχωριστές περιοχές: ένα χαλιφάτο σουνίτες ισλαμιστές, μια Σιιτική  και Αραβική Δημοκρατία, Δημοκρατία του Κουρδιστάν.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πόλεμο κατά της τρομοκρατίας (GMAT)
19. «Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» (GMAT) παρουσιάζεται ως μια «σύγκρουση των πολιτισμών», έναν πόλεμο μεταξύ ανταγωνιστικών αξιών και των θρησκειών τους, όταν στην πραγματικότητα, αποτελεί έναν πραγματικό πόλεμο της κατάκτησης, που  καθοδηγείται από  στρατηγικούς και οικονομικούς στόχους. 
20. Οι τρομοκράτες των ταξιαρχιών της Αλ Κάιντα υπό  την αιγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών (και κρυφά υποστηριζόμενες από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών) έχουν αναπτυχθεί στο Μάλι, Νίγηρας, Νιγηρία, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, τη Σομαλία και την Υεμένη.
Αυτές οι διάφορες οντότητες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Μέση Ανατολή, στην υποσαχάρια Αφρική και την Ασία είναι υπό την χορηγία της CIA ("περιουσιακών στοιχείων νοημοσύνης"). Χρησιμοποιούνται από την Ουάσιγκτον για να σπέρνουν τον όλεθρο, τη δημιουργία εσωτερικών συγκρούσεων και την αποσταθεροποιήση κυρίαρχων χώρων.
21. Η Boko Haram της Νιγηρίας,η Αλ Σαμπάμπ στη Σομαλία, η  Λυβικής Μαχόμενης Ισλαμικής Ομάδας (LIFG) (υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ απο το 2011), η Αλ-Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ (AQIM), Jemaah Islamiyah (JI) στην Ινδονησία μεταξύ άλλων ομάδων που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, αυτές  οι ομάδες υποστηρίζονται κρυφά από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών..
22. Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν επίσης τρομοκρατικές οργανώσεις που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στην αυτόνομη περιφέρεια Xinjiang Uygur στην Κίνα.Ο βασικός στόχος είναι να προκαλέσει πολιτική αστάθεια στη δυτική Κίνα.
Έχει αναφερθεί ότι οι κινέζοι τζιχαντιστές έχουν λάβει "εκπαίδευση τρομοκρατών" του Ισλαμικού Κράτους », προκειμένου να διαπράξουν επιθέσεις στην Κίνα." Ο δεδηλωμένος σκοπός αυτών που βασίζονται στις κινέζικες τζιχάντ οντότητες  (που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών) είναι να ιδρύσουν ένα ισλαμικό χαλιφάτο που να εκτείνεται στη δυτική Κίνα. (Michel Chossudovsky, Πόλεμος της Τρομοκρατίας της Αμερικής, Global Research, το Μόντρεαλ, το 2005, το κεφάλαιο 2).
 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
23. Ο τρομοκράτης είναι μαζί μας:  Ενώ οι ΗΠΑ είναι η σιωπηλή αρχιτέκτονας του Ισλαμικού Κράτους, ιερή εντολή του Ομπάμα είναι να προστατεύσει την Αμερική από επιθέσεις του ISIL.
24. Η τρομοκρατική απειλή είναι μια κατασκευή. Οι Δυτικές κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης την προωθούνε προκειμένου να καταργήσουν τις πολιτικές ελευθερίες και να δημιουργήσουν ένα αστυνομικό κράτος. Οι Τρομοκρατικές επιθέσεις από ύποπτους τζιχαντιστές και οι προειδοποιήσεις των τρομοκρατικών επιθέσεων είναι πάντοτε σταδιακή. Χρησιμοποιείται  για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα φόβου και τρόμου.
Οι συλλήψεις, οι δίκες και οι καταδίκες σε «ισλαμιστές τρομοκράτες»  παίζουν τον ρόλο τους για να διατηρήσουν τη νομιμότητα της Εσωτερικής Κρατικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, και τις συσκευές επιβολής  του νόμου, οι οποίες έχουν γίνει όλο και περισσότερο στρατιωτικοποιημένες.
Ο απώτερος στόχος είναι να ενσταλάξει στο μυαλό των εκατομμυρίων Αμερικανών την ιδέα ότι ο εχθρός είναι πραγματικός και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα προστατεύσει τις ζωές των πολιτών της.
25. Η εκστρατεία της «καταπολέμησης της τρομοκρατίας» εναντίον του ισλαμικού κράτους συνέβαλε στην δαιμονοποίηση των μουσουλμάνων,  η οποία στα μάτια της δυτικής κοινής γνώμης, συνδέονται περισσότερο με τζιχαντιστές.
26. Όποιος τολμά ή τόλμησε να αμφισβητήσει την εγκυρότητα του "παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας» είναι επώνυμα τρομοκράτης και υποβάλετε ή υποβλήθηκε  στους αντι-τρομοκρατικούς νόμους.
Ο απώτερος στόχος του «παγκόσμιου πολέμου κατά της τρομοκρατίας» είναι η υποταγή των πολιτών στην εξουσία, να αποπολιτικοποίηση την κοινωνική ζωή πλήρως στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να αποτρέψει τους ανθρώπους από τη σκέψη και την εννοιολογική θεώρηση, από την ανάλυση των πραγματικών περιστατικών και την αμφισβήτηση  της νομιμότητας του ανακριτισμού  σε κοινωνικό επίπεδο που κυβερνά τη χώρα. 
Η κυβέρνηση Ομπάμα επέβαλε διαβολική συναίνεση πέρα από το ρόλο του συνεργού του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με την υποστήριξη των συμμάχων της.. Τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν υιοθετήσει τη συναίνεση? περιγράφουν την ομάδα Ισλαμικό Κράτος ως ανεξάρτητη οντότητα, έναν εξωτερικό εχθρό που απειλεί το δυτικό κόσμο.
Το μεγάλο ψέμα έγινε αλήθεια.
Πείτε όχι στο «μεγάλο ψέμα».
Διαδώστε το.
Τελικά, η αλήθεια είναι ένα ισχυρό όπλο.
Για την ειρήνη και την αλήθεια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Michel Chossudovsky

Βίντεο: Η παγκοσμιοποίηση του πολέμου




Αρχικό άρθρο στα αγγλικά:  Είκοσι-έξι πράγματα σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος (ISIL) ότι ο Ομπάμα δεν θέλει να ξέρεις περίπου, που αρχικά δημοσιεύθηκε 18 του Νοέμβρη 2014
Μετάφραση: Julie Lévesque για Mondialisation.ca
Michel Chossudovsky είναι Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών για την Παγκοσμιοποίηση και ομότιμος καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Πόλεμος και Παγκοσμιοποίηση, Η αλήθεια πίσω από 11η Σεπτεμβρίου», «Η παγκοσμιοποίηση της φτώχειας και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης" (διεθνές μπεστ σέλερ που δημοσιεύθηκε σε πάνω από 10 γλώσσες).Επικοινωνία: crgeditor@yahoo.com

thumbnail
About The Author

0 comments