Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ διαλύει το ελληνικό εθνικό κράτος

Μέσα στη γενική ακυβερνησία παραδώσαμε και τον έλεγχο των συνόρων 
του Σάββα Καλεντερίδη
Μια που ο πρωθυπουργός το έριξε στις παροιμίες, να του θυμίσουμε μια ανατολίτικη παροιμία, η οποία δεν έχει να κάνει με σκυλιά αλλά με ένα πολύ συμπαθές πτηνό. Σύμφωνα με την παροιμία αυτή, όταν κάποιος τα έχει χάσει και δεν ξέρει τι του γίνεται και πού πηγαίνει, αποκαλείται «şaşkın ördek», που σημαίνει παραζαλισμένη πάπια! Το γιατί θυμηθήκαμε την παροιμία αυτή θα το αντιληφθεί ο αναγνώστης διατρέχοντας το άρθρο.
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τη διάνοιξη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη του Κιλκίς, η οποία παραμένει κλειστή εδώ και εβδομάδες, με δεκάδες εκατομμύρια ζημιά για τον ήδη ζημιογόνο ΟΣΕ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και για δεκάδες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Μάλιστα ορισμένες πολυεθνικές φέρεται -και εξ αυτού του λόγου- ότι ετοιμάζονται να φύγουν από την Ελλάδα. Η Αστυνομία συνέλαβε τους λαθρομετανάστες και τους μεταφέρει στην Αθήνα, χωρίς κανείς να ξέρει με ποια προοπτική.
Το βασανιστικό ερώτημα που προβάλλει και απασχολεί τους πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την πορεία της πατρίδας μας, είναι το εξής: Αφού τελικά η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε τις αστυνομικές δυνάμεις για να απομακρύνει με τη βία τους λαθρομετανάστες από τον σταθμό της Ειδομένης, γιατί δεν τον έπραξε τόσες εβδομάδες, που παραμένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή, με τεράστια ζημιά για τη χώρα, και το έπραξε στου Δεκέμβρη τις 9, που γιορτάζουν και οι... Αννες;
Την ίδια μέρα και ενώ έχει μεσολαβήσει η αυτοκτονία της Ελλάδας στην Ε.Ε., όπου με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων στο Μεταναστευτικό η Ελλάδα, από ρυθμιστικός παράγοντας της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, έγινε ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, μετατρέποντας ταυτόχρονα την Τουρκία σε ρυθμιστικό παράγοντα του Μεταναστευτικού, πληροφορούμεθα το εξής: Οι υπουργοί Εξωτερικών Γερμανίας και Γαλλίας ζητούν από την Κομισιόν διεύρυνση των κανόνων της Σένγκεν «ώστε η Frontex να μπορεί γρήγορα να κληθεί και να επέμβει στη βάση μίας αξιολόγησης απειλής που θα γίνεται από τα αρμόδια όργανα της Frontex, σε περίπτωση σοβαρών ελλείψεων στον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων».
Στην ίδια επιστολή οι δύο υπουργοί ζητούν «σε εξαιρετικές περιπτώσεις η Frontex να μπορεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την κινητοποίηση ομάδων άμεσης δράσης με δική της ευθύνη», ενώ ως τώρα, για να γίνει κάτι τέτοιο, ήταν προϋπόθεση να το ζητήσει το κράτος-μέλος που εντόπιζε την απειλή στα σύνορά του και τα άλλα κράτη-μέλη συμφωνούσαν.
Με άλλα λόγια η Ευρώπη, έκπληκτη από την καταστροφική πολιτική της χώρας μας στο Μεταναστευτικό, την έλλειψη συνείδησης ότι τα σύνορα πρέπει να προστατεύονται και να φυλάγονται και γενικώς το καθεστώς ακυβερνησίας που υπάρχει στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύεται περίτρανα με την περίπτωση της Ειδομένης, είναι έτοιμη όχι να συνδράμει στην προστασία των ελληνικών συνόρων, κάτι που θα πρέπει να είναι εθνική μας επιδίωξη, υπό την προϋπόθεση ότι την ευθύνη θα έχει ΠΑΝΤΑ εθνικός διοικητής, αλλά ετοιμάζεται να παραμερίσει την Ελλάδα και να επιχειρεί στα σύνορά μας, σαν να μην υπάρχει ελληνικό κράτος!
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Ελλάδα έχει χάσει τις τράπεζές της, που αποτελούν το νευρικό σύστημα μιας χώρας, τις οποίες πλήρωσαν ακριβά οι προηγούμενες κυβερνήσεις με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, για να παραμείνουν σε ελληνικά χέρια, και τις οποίες ξεπούλησε η κυβέρνηση σε άγνωστα ξένα funds, για να ακολουθήσει πλέον πιο εύκολα το ξεπούλημα της δημόσιας και της εθνικής περιουσίας σε ξένους, με καταστροφικές συνέπειες για την επιβίωση του έθνους και της πατρίδας.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, παράλληλα, λες και υπάρχει ένα μαγικό χέρι που τα συντονίζει, ο κ. Φίλης, ένας αμόρφωτος και κατά γενική ομολογία αποτυχημένος στο επάγγελμά του υπουργός Παιδείας, αφού το μόνο που έκανε στη ζωή του ήταν να εργάζεται σε μια κομματική εφημερίδα που πουλούσε 700 φύλλα, και ο κ. Λιάκος, ένας καθηγητής, που διορίστηκε παράνομα στο πανεπιστήμιο, με μηδενικές διεθνείς δημοσιεύσεις και μόνο... εύσημο την εθνοαποδομητική του δράση, ξεθεμελιώνουν ό,τι έχει απομείνει από την εθνική μας παιδεία, κάτι που θα έχει καταστροφικές συνέπειες στο ελληνικό έθνος τις επόμενες δεκαετίες.
Για όλα αυτά θυμηθήκαμε την παροιμία για την κυβέρνηση, που μοιάζει «σαν παραζαλισμένη πάπια».
Δημοσιεύθηκε στην "δημοκρατία"
thumbnail
About The Author

0 comments