Καλή τύχη κ. Γεωργιάδη

Απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης εναντίον του Hot Doc, λόγω του τεύχους 93 που κυκλοφορεί, αύριο, Πέμπτη. Το ίδιο έκανε όταν επικοινωνήσαμε μαζί του και του θέσαμε όλα τα επίσημα στοιχεία της έρευνάς μας που τον εμπλέκουν σε υπόθεση παιδεραστίας. Στο εν λόγω ρεπορτάζ αποκαλύπτονται όλα τα στοιχεία που εμφανίζουν τον Γεωργιάδη ως παιδεραστή. 
Ακολουθώντας το δρόμο πολλών ακόμα που τα σκάνδαλα και την προκλητική στάση αποκάλυψε το Hot Doc, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας καταφεύγει σε μηνύσεις προκειμένου να μην απαντά στην ουσία της υπόθεσης.

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο Γεωργιάδης. 
Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να κάνει μήνυση, αγωγή ή χαρακίρι στο Σύνταγμα, αλλά ως δημόσιο πρόσωπο οφείλει να απαντήσει. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τον κ. Γεωργιάδη στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου, όπου στην αποδεικτική διαδικασία θα πρέπει να κατατεθούν αναλυτικά και χωρίς προσχήματα δεοντολογίας όσα έχουμε στη διάθεσή μας.
Φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που γίνονταν οι συνευρέσεις με ανήλικα αγόρια. 
Καλή τύχη κ. Γεωργιάδη. 
http://www.koutipandoras.gr/

Σχόλιο:είχαμε δημοσιεύσει  πριν μερικές μέρες...ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣΟ στο άρθρο αυτό μεταξύ αλλων έγραφε ο Σάββας Καλεντερίδης "ο εν λόγω κύριος, πέραν του ότι φέρεται πως έχει ειδικές σχέσεις με εξωτερικούς παράγοντες και εμπλοκή σε μια σειρά από άλλες υποθέσεις, με δηλώσεις του έχει πάρει θέση:

- υπέρ μιας χαλαρής μεταναστευτικής πολιτικής,
- υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας,
- υπέρ του βιβλίου Ιστορίας της κυρίας Ρεπούση,
- υπέρ του Σχεδίου Ανάν,
- υπέρ κάθε είδους μειονοτήτων...

Με δεδομένο αυτό και με δεδομένο ότι τα τιμολόγια της SIEMENS αλλά και οι στενές σχέσεις του ιδίου και της οικογένειάς του με τη γερμανική εταιρία-διαφθορέα τον καθιστούν ευάλωτο σε εξωτερικές πιέσεις, που θα είναι μεγάλες. 
Ελεύθερος Αρθρογράφος 
Τροφή για σκέψη....
Το ερώτημα είναι ποιοι παράγοντες μπορεί να είναι πίσω από αυτή την υπόθεση...  Ενδεικτικά να θυμίσουμε ότι έχουμε Κυπριακό και ονομασία των Σκοπίων καθώς και την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ που θα ενισχύσει σημαντικά τις ΗΠΑ στα Βαλκάνια απέναντι στην Ρωσία...Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα επεισόδια όσο φτάνουμε στο τέρμα....
thumbnail
About The Author

0 comments