ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ΓΙΑΤΙ ΤΑ HOTSPOTS EINAI EΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΞΥΠΝΗΣΤΕ .... *ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΥΕΣ.
2)ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
3)ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΩΣ ΑΔΤΕ(95-98-96-79-80) ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΗΣΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ HOT SPOTS.
4)ΤΑ HOT SPOTS ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑ.


5)ΤΑ HOT SPOTS ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΞΥΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.(ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.....ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΣΒΗΝΕΙ,,,)
6)ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙΣ. ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
7)ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS. ΗΔΗ ΞΕΡΩ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ....
8)ΜΕΣΑ ΣΤΑ HOT SPOTS , ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΛΠ.. ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...ΣΕ ΕΠΟΧΗ SOCIAL MEDIA ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ.....
9)ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ....ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑ.(ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)
10)ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ...../ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ....
11)ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ , ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΟΤΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ Ή ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ή ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ "ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ(ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ)" ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΛΕΠΤΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ...ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΡΜΟ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ./ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΟ ΠΕΡΑ.....ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΕΠ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ. Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΔΑΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ....ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.....
12)Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΨΕΚΑΣΜΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΘΕΛΑ Ή ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΔΥΝΟ.
&ΚΑΙ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΒΛΑΚΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ-ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ. ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. . ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΗΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΦΟΡΣΤΕΡ-ΜΠΟΘΑ ΚΑ. ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ Ο ΝΕΛΣΩΝ ΜΑΝΤΕΛΑ. ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΩΝΙΕΣ....

*ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ στην εταιρεία ΔΙΕΘΝΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΣΕ ΜΟΝΑΧΟ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΒΙΕΝΝΗ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ καιΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ-ΕΡΕΥΝΗΤΗ-ΔΙΑΛΕΚΤΗστην εταιρεία ΝΑΤΟ-ΓΕΕΘΑ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΕ 7 ΧΩΡΕΣ.

0 σχόλια