Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Άγκυρα - Μεγάλος αριθμός νεκρών


Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας με τις πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Κιζιλάι, κοντά σε πάρκο και το υπουργείο Παιδείας.

Οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες, επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβέστες και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε.


Το δίκτυο NTV μετέδωσε πως εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο και «υπάρχουν πολλοί νεκροί». Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυρά στο σημείο μετά την έκρηξη. Πυκνός καπνός φαινόταν να αναδύεται από απόσταση 2,5 χιλιομέτρων.

Για νεκρούς και τραυματίες έκανε επίσης λόγο υψηλόβαθμος αξιωματικών των υπηρεσιών ασφαλείας. Πληροφορίες που μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η Hurriyet κάνουν λόγο επί του παρόντος μόνο για τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 18:35 το απόγευμα της Κυριακής.Η έκρηξη σημειώνονται λιγότερο από έναν μήνα μετά την βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Άγκυρας που παρέσυρε στο θάνατο 29 ανθρώπους. Είναι η τρίτη μεγάλη έκρηξη που συνταράσσει την τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο του 2015.



Πηγή:in.gr
thumbnail
About The Author

0 comments