Μετράνε τους άντρες δασκάλους των σχολείων! Τι συμβαίνει;

Την Πέμπτη 17/3/2016 σε πολλά σχολεία της Ελλάδας πήγε ένα έγγραφο μέσω του Myschool που ζητάει στοιχεία για το πόσοι άνδρες εκπαιδευτικοί είναι σε ηλικία για επιστράτευση και πόσοι όχι, καθώς και τον αριθμό μελών οικογενείας με τους οποίους συνοικούν (τα υπόλοιπα στοιχεία θα ληφθούν από το Myschool).Σύμφωνα με το Ν.Δ. 17/1974 άρθρο 9 περί ΠΣΕΑ, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη κατάσταση και να μας την αποστείλετε έως τις 21/3/2016 ημέρα Δευτέρα. 
Παρακαλώ μην προσθέσετε κάποια στήλη στην κατάσταση η οποία θα πρέπει να σταλεί ηλεκτρονικά, σε μορφή .xlsx ή .xls, προκειμένου να γίνει μαζική επεξεργασία από εμάς. 
Τα υπόλοιπα στοιχεία που μας ζητήθηκαν θα τα αντλήσουμε από το myschool αλλά όπως θα διαπιστώσετε από την κατάσταση χρειαζόμαστε Αριθμό μελών οικογενείας που συνοικούν.

Διευκρινήσεις σχετικά με την αριθμητική κατάσταση προσωπικού:

1. Να υπολογίσετε τους Οργανικά, με προσωρινή τοποθέτηση, με απόσπαση και όχι όσους έχουν μερική διάθεση στο σχολείο σας.
2. Οι Διευθυντές να υπολογιστούν στα σχολεία που υπηρετούν.
3. Οι αποσπασμένοι από άλλα ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ να υπολογιστούν.
4. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι που τυχόν έχουν οργανική σε σας να υπολογιστούν.
5. Οι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι να υπολογιστούν.
6. Σε περίπτωση συζύγων εκπαιδευτικών να υπολογιστούν από ένα υπάλληλο τα άτομα που συνοικούν (παιδιά, γονείς).

Εμείς από την πλευρά μας, δικαίως αναρωτιόμαστε:
  • Ποια η σκοπιμότητα και ποιος ο λόγος αυτού του εγγράφου;
  • Πάμε για πόλεμο;
  • Δημιουργούνται πολιτοφυλακές;
  • Θα μας φέρουν πρόσφυγες στα σπίτια μας;
Αν ξέρει κάποιος ας μας απαντήσει…! 

ΥΓ: Η πολιτική επιστράτευση κηρύσσεται με βάση το Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 «Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης», το οποίο αναφέρει ότι "κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι κάθε αιφνίδια κατάσταση προκαλούμενη είτε από φυσικά ή από άλλα γεγονότα ή από ανωμαλίες κάθε φύσης και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παρακώλυση και τη διατάραξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας".
http://kostasxan.blogspot.gr/

0 σχόλια