ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖAΝΟΥΣ!

pkk-li-teroristler-azerbaycanlilara-saldirdi-1460280866

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η μεγάλη διαμάχη μεταξύ Κούρδων και άλλων λαών που έχουν καταδιωχτεί από την τουρκική θηριωδία και Τούρκων και Τουρκόφωνων, αυτή την φορά μεταφέρθηκε με αφορμή τις ένοπλες συγκρούσεις στον αρμενικό θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ στο Παρίσι, ενώ ανάλογες σκηνές φοβούνται πως θα γίνουν και sτην Γερμανία.

Όπως αναφέρεται, μια ομάδα Τούρκων και Αζερμπαιτζανών συγκεντρώθηκε στην γαλλική πρωτεύουσα για να διαδηλώσει κατά των Αρμενίων για τον θύλακα του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Τότε ξαφνικά εμφανίστηκε μια ομάδα Κουρδών που άρχισε να κυνηγά τους Τούρκους και σημειωθήκαν συμπλοκές μεταξύ τους. Εκείνη την στιγμή παρενέβη η γαλλική αστυνομία προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση.
Όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος, υπάρχει μεγάλη ανησυχία και στην Γερμανία στην πιθανότητα να σημειωθούν ανάλογες και πιο βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των Τούρκων της Γερμανίας που διαδηλώνουν κατά των Αρμενίων και των Κούρδων που υπολογίζονται σε 800.000 στην Γερμανία. Τέτοιες σκηνές έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν αλλά τώρα τα πνεύματα είναι πολύ πιο εξημμένα.
Και όλα αυτά ενώ πλησιάζει η 24η Απριλίου που είναι η μεγάλη επέτειος της αρμενικής γενοκτονίας η οποία φέτος αναμένεται να εορταστεί σε όλη την Ευρώπη με μεγάλες διαδηλώσεις και με την συμμετοχή Αρμενίων, Κούρδων, Ασσυρίων και άλλων, (Ελλήνων ?), κατά της φασιστικής Τουρκίας του Ερντογάν.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
thumbnail
About The Author

0 comments