Οι άντρες ασφαλείας του Ερντογάν επιτέθηκαν σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στις ΗΠΑ!





Τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για τον Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε σήμερα στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, ωστόσο ακόμα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού φαίνεται ότι συνεχίζει να μην τα πηγαίνει καλά όχι μόνο με τους δημοσιογράφους, αλλά ακόμα και με τους Αμερικανούς αστυνομικούς!

Όταν ο Ερντογάν έφτασε στο Ινστιτούτο Brookings στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ για να μιλήσει σημειώθηκε ένας μικρός χαμός, όταν οι άντρες ασφαλείας του επιτέθηκαν σε μια μικρή ομάδα ατόμων που είχε μαζευτεί για να διαμαρτυρηθεί κατά του Ερντογάν.
Φυσικά, οι ρεπόρτερ αλλά και ο απλός κόσμος που ήταν παρόντες στο γεγονός τραβούσαν φωτογραφίες, τις οποίες ανέβαζαν σε πραγματικό χρόνο στο Twitter.
Κι επειδή ο Ερντογάν δεν τα πάει και πολύ καλά με τα socialmedia, οι άντρες του αντέδρασαν αμέσως και επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους. Ένας δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι τον έδιωξαν από το σημείο, άλλος ότι τον κλώτσησαν και έναν ακόμα τον έριξαν κάτω στο πεζοδρόμιο!
Μάλιστα, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Αμπερίν Ζάμαν κατήγγειλε ότι την αποκάλεσαν «πόρνη του ΠΚΚ»!
Η αστυνομία επενέβη και χώρισε τους άντρες ασφαλείας του Ερντογάν από τον κόσμο, όμως οι πρώτοι δεν δίστασαν να επιτεθούν και στους αστυνομικούς!
thumbnail
About The Author

0 comments