Το ηλιακό όχημα των Κρητικών βγαίνει στην παραγωγή, στηρίξτε τώρα την καμπάνια Χρηματοδότησης του!



Νέοι μηχανικοί από την Κρήτη είναι έτοιμοι να βγάλουν στην παραγωγή το ελληνικό ηλιακό αυτοκίνητο, Sunnyclist.

acq0almqyxvuszixc3se


Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει καμπάνια χρηματοδότησης για να υποστηριχθεί το καινοτόμο εγχείρημα και να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία παραγωγής.
pfs3tps0a25ejgbzfr8q


Untitled

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι:
“Είμαστε μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχτούμε και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.
Υποστηρίξτε την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης που ξεκινάμε στο INDIEGOGO.COM, με σκοπό να βγάλουμε το όχημα στην παραγωγή.”
yjvqrohh2uvd04eavrsm
Το αυτόνομο και πρακτικό Sunnyclist κατασκευάζεται στην Κρήτη και χρειάστηκαν 4 χρόνια για την κατασκευή του. Το κόστος του εκτιμάται ότι θα ξεκινάει από το ήμισυ της αξίας ενός ευρωπαϊκού ηλιακού οχήματος περίπου 6.500 με 7.000 ευρώ.
bbggdydd3fs05yyjqexd
zwph8udqvv0nqnevsbug
Τα μοντέλα του Sunnyclist:
1. Sunnyclist City
Η έκδοση City με 540W φωτοβολαταϊκή γεννήτρια μπορεί να προσφέρει κατά μέσο όρο 35 δωρεάν χιλιόμετρα κάθε μέρα, αρκετά για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη
. Πολύ εύκολο στην οδήγηση και το παρκάρισμα, με άνετους χώρους, είναι ένα ξέγνοιαστο όχημα που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και σπάνια θα χρειαστεί να το φορτίσετε από την πρίζα.
2. Sunnyclist Traveler
Το Sunnyclist traveler με 680W φωτοβολαταϊκή ισχύ προσφέρει 17000Km ετησίως από τον ήλιο. Εξοπλισμένo με πετάλια για κάθε επιβάτη αναλυτή ενέργειας και μπαταρία Λιθίου 100Ah 48V μπορεί να διανύσει έως 150km μία ηλιόλουστη μέρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.
Το Sunnyclist traveler διαθέτει τις πιο αποδοτικές φωτοβολταϊκές κυψέλες παγκοσμίως της Sunpower και μπορεί να κινηθεί εντός και εκτός πόλης αποτελώντας ένα μοναδικό οικολογικό μέσο ψυχαγωγίας, διακοπών, τουριστικής περιήγησης και εξερεύνησης της φύσης. Διατίθεται και με μεγαλύτερη μπαταρία αυτονομίας 120km που με τη συνέργεια του ήλιου και των επιβατών μπορεί να διανύσει 210km.
3. Sunnyclist Hotel
Η έκδοση Hotel είναι μία οικονομική λύση που μπορεί να δημιουργήσει το νέο μοντέλο στις εσωτερικές τουριστικές μετακινήσεις για τη νέα εποχή του αειφόρου και βιώσιμου τουρισμού. Χωρίς έγκριση τύπου προορίζεται για μετακίνηση επισκεπτών, προσωπικού και φορτίου σε ιδιωτικούς δρόμους σε ξενοδοχεία, μεγάλες εσωτερικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακούς χώρους κ.α
Για να στηρίξετε την καμπάνια χρηματοδότησης (crowdfunding) τους μέσω πατήστε εδώ.
thumbnail
About The Author

0 comments