Ο μικρός Hope που είχε βρεθεί σκελετωμένους στους δρόμους απέκτησε ξανά ζωή! (ΦΩΤΟ)




H ιστορία του ειχε συγκλονίσει. Δείτε πώς είναι τώρα

Πριν από δύο μήνες, η εικόνα του μικρού Hope που βρέθηκε να τριγυρνά γυμνός και αποστεωμένος στους δρόμους της Νιγηρίας είχε κάνει το γύρο όλου του κόσμου σοκάροντας τους πάντες.
OHopeσε ηλικία μόλις δύο ετών εγκαταλείφτηκε από την οικογένειά του, για να πεθάνει, επειδή η κοινότητά του που τον κατηγόρησε ως «μάγο». Ευτυχώς σε αυτήν την κατάσταση τον ανακάλυψε η Δανή ακτιβίστρια Άνια Ρίνγκρεν Λόβεν, η οποία του έσωσε πραγματικά τη ζωή.

Μάλιστα είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες του σκελετωμένου Hope (το όνομά του σημαίνει «ελπίδα» και τον ονόμασε έτσι η ίδια η Λόβεν) θέλοντας να ευαισθητοποιήσει γύρω από την κατάστασή του.
Τώρα, με μία νέα δημοσίευση της η Λόβεν ενημέρωσε τους υποστηρικτές της καμπάνιας που είχε στηθεί για να βοηθήσει το αγόρι πως χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση του υποσπαδία (σ.σ. μια συγγενής ανωμαλία του πέους κατά την οποία δεν δημιουργείται στη διάρκεια της εμβρυϊκής ζωής το τελικό τμήμα της ουρήθρας).   
Η επέμβαση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο «πρόκειται για μία διαδικασία που οι γιατροί έχουν κάνει πολλές φορές οπότε θα είναι καλά», εξήγησε η Λόβεν.
Το σημαντικο είναι ότι ο μικρός στις φωτογραφίες φαίνεται επιτέλους υγιής και με τα κιλά που πρέπει να έχει.    
«Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες ο Hope απολαμβάνει τη ζωή και τώρα έχει 35 καινούργιους αδερφούς και αδερφές που τον φροντίζουν, παίζουν μαζί του, τον διαβάζουν και φροντίζουν να είναι ασφαλής και να λαμβάνει πολλή αγάπη», πρόσθεσε.
thumbnail
About The Author

0 comments