Οι τζιχαντιστές κατέρριψαν SU-24 – Λίντσαραν τον πιλότο (βίντεο + φωτο)

Οι τζιχαντιστές κατέρριψαν SU-24 – Λίντσαραν τον πιλότο (βίντεο + φωτο)

Συριακό βομβαρδιστικό αεροπλάνο κατέρριψαν οι τζιχαντιστές στην επαρχία τουΧαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω ειδησεογραφικών ροών στο Twitter, οι τζιχαντιστές κατέρριψαν την Τρίτη ένα βομβαρδιστικό SU-24 της συριακής πολεμικής αεροπορίας.
Η κατάρριψη του συριακού βομβαρδιστικού έγινε στα νότια της επαρχίας του Χαλεπιού, στην Τελ Εΐς (Tel Eis), σε μια περιοχή που δρα η Αλ Κάιντα και οι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας.
Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες του SU-24 την ώρα που πέφτει φλεγόμενο όπως και το σημείο της συντριβής.
Βεβαίως και το μέγα θέμα που προκύπτει είναι πώς κατάφεραν οι τζιχαντιστές και κατέρριψαν το βομβαρδιστικό. Ποιος τους έδωσε τα όπλα;
Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Τουρκία είχε ζητήσει να δοθούν αντιαεροπορικά στους «μετριοπαθείς» για να αντιμετωπίσουν τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές. Βεβαίως αυτοί οι «μετριοπαθείς» μισθοφόροι της Τουρκίας είναι παράλληλα σύμμαχοι με την Αλ Κάιντα.
Στο Twitter αναρτήθηκε και η φωτογραφία του πιλότου. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο πιλότος είναι νεκρός ή λιπόθυμος, διότι αναρτήθηκε βίντεο στο οποίο δείχνει έναν όχλο τζιχαντιστών να τον έχει πιάσει ζωντανό και να τον χτυπά. Βεβαίως στη φωτογραφία φαίνεται νεκρός…
Δείτε βίντεο με τον πιλότο να πέφτει με το αλεξίπτωτο:
su-24_aleppo_pilot
Δείτε τις πρώτες εικόνες από την κατάρριψη:
su-24_aleppo1
su-24_aleppo2
su-24_aleppo3
Δείτε και το αεροπλάνο την ώρα που πέφτει, ενώ από κάτω ουρλιάζει κάποιος τα γνωστά «Αλλαχού Ακμπάρ». Όλοι σχολιάζουν στο Twitter ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο ήταν πολύ ψηλά για τα παλιά αντιαεροπορικά των τζιχαντιστών, αφήνοντας υποψίες ότι κάτι άλλο παίζει με την κατάρριψη:







πηγή
thumbnail
About The Author

0 comments