Απειλητική ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού κατά του Μ. Τριανταφυλλόπουλου για τις αποκαλύψεις του Μαρινάκη

Θαυμάστε την ανακοίνωση των οπαδών της Θύρας 7 του Ολυμπιακού

Ανακοίνωση με την οποία υπερασπίζεται τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η «Θύρα 7» μετά τις νέες αποκαλύψεις του zougla.grΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ:«ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ !!

Επειδή κάποιοι στο τέλος θα θεωρήσουν την σιωπή μας αδυναμία, θέλουμε να κάνουμε μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ προειδοποίηση προς όλους. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσει ο λαός του Ολυμπιακού, θα είναι πια αργά για εσάς.

Ο κόσμος μας, η ομάδα μας, οι άνθρωποι της ομάδας μας, δέχονται καθημερινά μια επίθεση από σκοτεινά κέντρα συμφερόντων που έχει ξεπεράσει τα όρια και κάθε λογική.

Τελευταίο κρούσμα ο Τριανταφυλλόπουλος που μπήκε και αυτός στην σειρά όλων των “δημοσιογράφων” και των ΜΜΕ που χτυπάνε καθημερινά, με βρώμικο τρόπο, τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και μαζί όλη την Ολυμπιακή Οικογένεια.

Ξέρουμε ότι θα είναι καλύτερα για σας να μην υπάρχει Μαρινάκης, αλλά δε θα σας κάνει το χατήρι.

Ειδικά ο “κατακίτρινος Μάκης”, που έχει απαξιωθεί από όλη την κοινωνία καλά θα κάνει να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τον Ολυμπιακό.

Αφού τελικά δεν υπάρχει κράτος, ίσως ήρθε η ώρα να προστατέψουμε εμείς την ομάδα που αγαπάμε και δεν θα αρέσει σε κανέναν σας.

Υπομονή, τέλος».


H απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

"Προς τους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Θύρας 7

Επειδή υποψιάζομαι ότι η ανακοίνωσή σας ακόμα και εάν έχει γραφεί από εσάς, από άλλα κέντρα κατευθύνεται, θα ήθελα πολύ φιλικά να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτές οι μαγκιές, το ύφος και κουτσαβακισμοί στη δική μου αντίληψη περί δημοσιογραφίας δεν περνάνε.

Αφήστε λοιπόν τα ίσως και προχωρήστε στο παρασύνθημα, λαμβάνοντας υπ όψιν σας τα εξής.

Υπάρχει κίνδυνος να βάλετε σε περισσότερους μπελάδες, από αυτούς που ήδη αντιμετωπίζει, τον πρόεδρο της ομάδας σας με όσα δημοσιεύσατε.

Απειλές τέτοιου είδους έχετε συνηθίσει να τις εκτοξεύετε μεταξύ σας, εντός και εκτός γηπέδου, στον χώρο όμως της πραγματικής ενημέρωσης δεν πιάνουν τόπο. Ως εκ τούτου ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα σας πέρα από τους προέδρους και τις διοικήσεις ήταν και θα παραμείνει μεγάλη. Γνωρίζετε άλλωστε από πρώτο χέρι ότι παρακολούθησα πολλές από τις διεθνείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κι ήμουν κοντά σας, μέσα στο γήπεδο Καραΐσκάκη ως φίλαθλος και όχι ως αντίπαλος. Η έρευνα του zougla.gr δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε υγιής φίλαθλος.

Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω και απευθύνομαι σε εσάς, παρ όλο που θεωρώ απαράδεκτη, πέρα από το ύφος του κειμένου που αναρτήσατε, την έκδοση ανακοινώσεων από τον Ολυμπιακό, όταν το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μας έρευνας δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αυτό και καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά."

loading...

0 σχόλια