Σ.Καλεντερίδης: Η βαριά ήττα Ερντογάν στο Χαλέπι - Είναι δέσμιος του λόμπυ του πολέμου της Άγκυρας-Προπαγάνδα της Τουρκίας το δήθεν επεισόδιο στα Ίμια

Προπαγάνδα της Τουρκίας το δήθεν επεισόδιο στα Ίμια
''Ανύπαρκτο το χθεσινό επεισόδιο στα Ίμια.  Απαιτείται η προσοχή μας σε τέτοιου είδους προπαγανδιστικές ειδήσεις , είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρώην στρατιωτικός, συγγραφέας και αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, καθώς εμπεριέχονται στο γενικότερο σχεδιασμό και τις διεκδικήσεις  της Τουρκίας στο Αιγαίο. 

Διαψεύδει,  υπενθυμίζεται, με ανακοίνωσή του και το υπουργείο Ναυτιλίας τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σε ξένα και ελληνικά διαδικτυακά μέσα, περί δήθεν εμπλοκής στην περιοχή των Ιμίων σκαφών της τουρκικής Ακτοφυλακής και απομάκρυνσης ελληνικών αλιευτικών σκαφών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει , το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τη συγκεκριμένη περιοχή με μεγάλη προσοχή με γνώμονα την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

0 σχόλια