ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ!

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγομενα προιοντα
Γράφει η Αντιγόμη Ιωαννίδου

Tα παιδιά στα σχολεία κάνουν μάθημα με σκούφους και γάντια γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης και οι Δήμοι δεν έχουν πιστώσεις και κάποια σχολεία διακόπτουν "μέχρι νεωτέρας"! Κι ενώ η χώρα έχει κυριολεκτικά στραγγίξει από ρευστό μπείτε στα σούπερ μάρκετ και δείτε τι γίνεται:

 Ένας λαός σε πλήρη αφασία δίνει τα τελευταία του χρήματα σε εισαγόμενα γαλακτοκομικά, εισαγόμενα όσπρια, εισαγόμενα απορρυπαντικά, μπίρες, ζυμαρικά, αλλαντικά, κατεψυγμένα κ.ο.κ και κάθε είδους προϊόντα εταιρειών ξένων συμφερόντων!
Το ό,τι φορολογούνται ( όσες από αυτές τις εταιρείες φορολογούνται στην Ελλάδα και όχι στην αλλοδαπή ) δεν είναι επαρκής λόγος για την προτίμηση! Τι θέλει αυτός ο λαός δηλαδή; Να περάσουν στην ανεργία και οι τελευταίοι που κρατούν ανοιχτή μια πόρτα παραγωγής; 

Πώς χτίζουμε μια αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο μας, ένα μέλλον για μάς και τα παιδιά μας σε αυτό τον τόπο όταν στηρίζουμε καθένα που μπήκε και μάς άρπαξε τη μπουκιά απ' το στόμα; Αν μίλησε για στήριξη της εγχώριας παραγωγής ο Τράμπ, εδώ θα έπρεπε να το κράζουν ως κι οι πέτρες! . Κι αυτό χωρίς στήριξη, ενθάρρυνση και διεύρυνση της εγχώριας παραγωγής δεν γίνεται!



thumbnail
About The Author

0 comments