Αυτό είναι το "Μέλλον" της Ελλάδας και οι "Προοπτικές" της...

Αποτέλεσμα εικόνας για οικονομικη κριση
Παρακολούθησα στον ΑΝΤ1, όπου ο Παπαδάκης είχε σύνδεση με έναν εκπρόσωπο Μμε της ΔΕΗ, προκειμένου να εξηγήσει γιατί έρχονται Πανάκρβοι οι Λογαριασμοί της ΔΕΗ στον κόσμο.
Και ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκάλυψε ότι πληρώνουμε διπλάσια την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς μέσω αυτών των λογαριασμών το "Κράτος" έχει επιβάλλει "Χαράτσια" όπου κάνει αφενός την "κοινωνική πολιτική" του και αφετέρου αποπληρώνει παλαιές "αμαρτίες" κι οφειλές !
Κι όλα αυτά σε Βάρος του Λαού, όπου οι Φτωχοί πλέον πληρώνουν για τους Πάμπτωχους....

Αυτό, όμως, που αναμένω είναι την έλευση εντός του Μαρτίου των εκκαθαριστικών της ΔΕΗ σε όλα τα σπίτια, όπου θα γίνει ο "Κακός Χαμός" (που ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται) και υπάρξει Πλήρης Αδυναμία Πληρωμής, ακόμα και ρύθμισης, των όποιων οφειλών, κι εκεί να δούμε, τι έχει να γ'ιίνει, όταν θα πρέπει η ΔΕΗ ν'αρχίσει να κόβει το ρεύμα στα σπίτια....
Κι Εκεί θ'αρχίσουν τα Όργανα ...
Μας έχουν Οπισθοδρομήσει 70 χρόνια πίσω, στη δεκαετία του 50', όπου χάνονται πλέον παροχές, που άλλες εποχές θα θεωρούνταν Αδιανόητες, αλλ'όμως καταβαραθρώνουν το βιοτικό μας επίπεδο...
Κοινώς, ακολουθούν Όλοι την πολιτική των Δανεστών, που λένε :
" Πεινάστε μέχρι να Ψοφήσετε, ξεκουμπιστείτε από τα σπίτια σας στο Δρόμο, κι όσοι είστε τυχεροί, να Σέρνεστε μέχρι καμιά "ουρά" να περιμένετε για να πάρετε μία καραβάνα συσσιτίου."
Αυτό είναι το "Μέλλον" της Ελλάδας και οι "Προοπτικές" της...
"Να τους Ξαναψηφίσετε"...Να Συνεχίσουν να Σας Καταστρέφουν...!

*Δικηγόρος


thumbnail
About The Author

0 comments