Βαρετό το iPhone 6S λέει ο εφευρέτης του κινητού τηλεφώνουO άνθρωπος που εφηύρε το κινητό τηλέφωνο, ο Μάρτιν Κούπερ, θεωρεί πως το νέο iPhone 6S δεν είναι... και κάτι φοβερό.
 
Ο Κούπερ, ο οποίος παρουσίασε το πρώτο κινητό τηλέφωνο το 1973 για λογαριασμό της Motorola, χαρακτήρισε το νέο iPhone «βαρετό», μιλώντας στον ιστότοπο GekWire.
 
«Κάθε γενιά προσπαθεί να εμφανίσει κάτι ενδιαφέρον. Είναι λίγο μεγαλύτερο, έχει περισσότερα pixels, megahertz ωστόσο οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για αυτά. Νομίζω ότι το μέλλον είναι το λογισμικό. Πρέπει να σκεφτούν τρόπους για να κάνουν το τηλέφωνο απαραίτητο», δήλωσε ο «πατέρας» του κινητού τηλεφώνου και πρόσθεσε:
 
«Είμαστε ακόμη στο στάδιο του παιχνιδιού. Παρά το ότι δεν μπορούμε χωρίς τα smartphones, αυτά δεν έχουν πολλές απαραίτητες υπηρεσίες. Έχουν να κάνουν περισσότερο με την υπηρεσίες που δινουν άνεση στη ζώη. Θα μπορούσες να ζήσεις και χωρίς αυτά. Απαραίτητο σημαίνει οτι πεθαίνεις χωρίς αυτό. Ένα gagdet που σε προειδοποιεί για μια επικείμενη καρδιακή ανακοπή, αυτό είναι απαραίτητο. Ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε αυτή τη φάση με τα smartphones». 
 
Πηγή: Thetoc.gr

0 σχόλια