Τα μυστικά σχέδια της ελίτ

ΕΙΚΟΝΑ---ΗΠΑ,-Elite
Οι TISA διαπραγματεύσεις συμπεριλαμβάνουν την κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων, καθώς επίσης των βασικών μισθών, ενώ επιτρέπεται να γίνουν γνωστές δημόσια, μόνο πέντε χρόνια μετά από την υπογραφή τους – οι θεωρίες συνωμοσίας  
*Αρχείο – συλλογή διαχρονικών και εκπαιδευτικών αναλύσεων
.
Αργά αλλά σταθερά οι Ευρωπαίοι Πολίτες κατανοούν πως η πολιτική ενεργεί αντίθετα με τα συμφέροντα τους και εις βάρος τους – ακόμη και οι Γερμανοί, οι οποίοι εξεπλάγησαν όταν έμαθαν πρόσφατα πως η μυστική υπηρεσία τους, η BND, λειτουργεί ως το «πρωτοπαλίκαρο» της αμερικανικής NSA (πηγή).
Έχει υπογράψει δε μία απίστευτη συμφωνία υποταγής, η οποία αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, πως η Γερμανία συνεχίζει να είναι ένα άβουλο προτεκτοράτο των Η.Π.Α. – μη έχοντας πιθανότατα ανακτήσει ποτέ την εθνική της κυριαρχία μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως τεκμηριώνεται από το ότι δεν έχει το δικό της σύνταγμα.

Συνειδητοποιούν επί πλέον πως η ΕΕ και το ευρώ δεν είναι ευρωπαϊκές ιδέες, αλλά ένα εγχείρημα της υπερδύναμης, το οποίο ξεκίνησε το 1955 – με την ίδρυση της επιτροπής πρωτοβουλίας, στόχος της οποίας ήταν η δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, ως αποικία των Η.Π.Α. (σενάριο).
Ειδικότερα οι Αμερικανοί, έχοντας την πεποίθηση πως είναι ο μοναδικός εκλεκτός λαός του πλανήτη, κυριαρχώντας οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά τον 20ο αιώνα, είχαν στόχο την υποταγή της μίας χώρας μετά την άλλη – ενώ ένωσαν την Ευρώπη, για να πετύχουν πιο εύκολα το σκοπό τους.
Εν τούτοις, η αμερικανική αυτοκρατορία καταρρέειμε τη Fed να έχει αναλώσει όλα της τα όπλα, κορυφώνοντας τις φούσκες στα χρηματιστήρια (γράφημα) με τα συνεχή πακέτα της – ενώ χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία και το Ιράν αντιστέκονται πλέον στην επιθετική πολιτική των Η.Π.Α.
.
ΓΡΑΦΗΜΑ - ΗΠΑ, δείκτης S&P, ομόλογα αποδόσεις, επιτόκια
.
Η Ευρώπη όμως συνεχίζει να υποτάσσεται στα σχέδια της μυστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία προγραμματίζει από δεκαετίες πριν την ένωση της ΕΕ με τις Η.Π.Α. – τη δημιουργία λοιπόν μίας χώρας που να ενώνει τις δύο ηπείρους, με ένα κοινό νόμισμα και με μία κοινή κυβέρνηση.
Οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και των Η.Π.Α.» είναι το επόμενο λογικό βήμα προς την κατεύθυνση της παγκόσμιας ηγεμονίας – η οποία θεωρείται απαραίτητη από τη δυτική ελίτ, εάν δεν θέλει να χάσει τον πόλεμο από το αντίπαλο δέος, από τη συμμαχία της Ρωσίας με την Κίνα.
Με το δολάριο να πλησιάζει στο τέλος του, με το θνησιγενές ευρώ να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή, καθώς επίσης με τις δύο περιοχές να διατηρούνται τεχνητά στη ζωή, με τη βοήθεια των συνεργαζομένων μεταξύ τους κεντρικών τραπεζών (ΕΚΤ, Fed), η ένωση της ΕΕ με τις Η.Π.Α. είναι η μοναδική δυνατότητα επιβίωσης της αγγλοσαξονικής κυρίως ελίτ – η οποία ελέγχει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ, τους επιχειρηματικούς ομίλους, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την πολιτική.
.

Οι ανίερες συμφωνίες

Περαιτέρω, οι μυστικές διατλαντικές συμφωνίες (άρθρο) που προωθούνται σήμερα, η  TTIP, η CETA και ηTISAοι οποίες «πωλούνται» στους Ευρωπαίους ως συμβάσεις ελευθέρου εμπορίου που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας παράγοντας πλούτο, είναι στην ουσία εξαιρετικά ύπουλα συμβόλαια – με στόχο την κατάργηση της Δημοκρατίας, της ελευθερίας της έκφρασης, καθώς επίσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Διευκολύνουν δε την εγκατάσταση της δικτατορίας της ελίτ των πολυεθνικών κολοσσών, καθώς επίσης του τοκογλυφικού κεφαλαίου – η οποία προϋποθέτει φυσικά την αποδοχή και την εφαρμογή της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας (ανάλυση).
Προφανώς θα καταστρέψουν μαζικά θέσεις εργασίας, πετώντας όσο περισσότερους μπορούν στη θάλασσα, προς όφελος αυτών που θα παραμείνουν στο πλοίο – αφού οι συμφωνίες αυτές μεταξύ της ΕΕ, των Η.Π.Α. και του Καναδά, καταργούν τα τοπικά κοινοβούλια, τους νόμους και τις εθνικές νομοθεσίες, με την εξουσία να καταλαμβάνεται από τους διεθνείς ομίλους. Κάποια στιγμή λοιπόν στο μέλλον, δεν θα υπάρχουν Έλληνες, Γερμανοί, Γάλλοι ή Αμερικανοί – αλλά «υπήκοοι» της Siemens, της Google, της J.P.Morgan, της Apple κοκ.
Φαίνεται δε πως, όταν υπογραφούν οι μυστικές συμφωνίες, καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν θα μπορεί να ψηφίσει νέους νόμους ή διατάξεις, χωρίς τη συμφωνία της πανίσχυρης ελίτ που θα κυβερνάει απολυταρχικά τη Δύση –ενώ θα ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ακόμη και τα δικαστήρια, τα σχολεία ή ο στρατός, με τις τράπεζες να απολαμβάνουν πλέον μία πλήρη ασυδοσία, διοικούμενες αποκλειστικά και μόνο από τη Fed, σε συνεργασία με τα «υποκαταστήματα» της (ΕΚΤ, Τράπεζα της Αγγλίας, BIS κλπ.).

Οι διαπραγματεύσεις

Συνεχίζοντας, στις TISA-διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν το 2012, οι οποίες διατηρούνται απόλυτα μυστικές, συμπεριλαμβάνονται η κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων, καθώς επίσης των βασικών μισθών, στην ΕΕ, στη Βόρεια Αμερική, σε μερικά κράτη της κεντρικής και νότιας Αμερικής, καθώς επίσης στην Αυστραλία – ενώ η κοινή γνώμη επιτρέπεται να πληροφορηθεί για το περιεχόμενο τους πέντε χρόνια μετά την υπογραφή τους.
ICON - TTIPΑπό την πλευρά της Ευρώπης, συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις ενεργητικά μόνο τέσσερα άτομα, χωρίς να έχουν φυσικά την εξουσιοδότηση των Πολιτών – κάτι που θεωρείται αυτονόητο, αφού γίνεται προσπάθεια να περιορισθούν σημαντικά τα δικαιώματα τους, καθώς επίσης να μετατραπούν σε σκλάβους των μεγάλων πολυεθνικών.
Οι Πολίτες βέβαια αντιστέκονται, με την πρωτοβουλία «Stop TTIP»  να έχει συγκεντρώσει 1,7 εκ. υπογραφές – κάτι που όμως δεν φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα την ελίτ, η οποία έχει πολλά όπλα στη διάθεση της.
.

Οι παράπλευροι στόχοι   

Περαιτέρω, ένας από τους βασικότερους παράπλευρους στόχους, ήταν ασφαλώς η απομάκρυνση της Ευρώπης από τη Ρωσία – ο οποίος φαίνεται πως επιτεύχθηκε, με τη βοήθεια της ανατίναξης της γέφυρας που συνδέει τις δύο περιοχές: της Ουκρανίας.
Ένας επόμενος είναι η δημιουργία συνθηκών χάους στις κοινωνίες, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ψήφιση μέτρων εκτάκτου ανάγκης – όπως ήδη συμβαίνει στη Γαλλία (άρθρο), μετά την «τρομοκρατική» επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo, με αποτέλεσμα να αστυνομεύεται πλέον η χώρα όσο ποτέ μέχρι σήμερα στην ιστορία της.
Οι Η.Π.Α. ευρίσκονται ήδη αντιμέτωπες με έναν εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος έχει ξεκινήσει ως ρατσιστικός (άρθρο), ενώ στην Ευρώπη τοποθετούνται τα κράτη σε αντίπαλα στρατόπεδα, με αφορμή την κρίση χρέους – όπως συμβαίνει με τους Έλληνες και τους Γερμανούς.
Ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα, ολόκληρο το δημόσιο χρέος της οποίας είναι μόλις το ένα πέμπτο των ετησίων ελλειμμάτων των Η.Π.Α., ενώ ένα ελάχιστο, αμελητέο ποσοστό του χρέους της Ευρωζώνης, έχοντας αυξηθεί ανάλογα (γράφημα), κανείς δεν αμφιβάλει πως χρησιμοποιείται ξανά ως πειραματόζωο – με στόχο την επιβολή των μέτρων που σχεδιάζονται για ολόκληρη τη Δύση (μνημόνια).
.
ΓΡΑΦΗΜΑ - Ελλάδα, Ευρώπη, δημόσιο χρέος προς ΑΕΠ
.
Εάν τυχόν τολμήσει δε ο πρωθυπουργός να αιτηθεί τη συμμετοχή της χώρας στην τράπεζα των BRICS, όπως έχει ήδη δηλώσει, αλλάζοντας γεωπολιτικό στρατόπεδο, η κυβέρνηση του θα ανατραπεί σε χρόνο μηδέν – αν και δεν προβλέπεται, κρίνοντας από την αναίρεση του ταξιδιού του στη Μόσχα, για τον εορτασμό της νίκης εναντίον της Γερμανίας.
.

Επιμύθιο

Ίσως όλα τα παραπάνω να ακούγονται ή να είναι θεωρίες συνομωσίας, με τις οποίες ασχολούνται μόνο ορισμένοι φιλύποπτοι άνθρωποι, οι οποίοι βλέπουν εχθρούς και συνωμότες παντού – προσπαθώντας να επεξηγήσουν «μη συμβατικά» όλα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, όπως την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία όταν ο πρόεδρος της τοποθετήθηκε υπέρ της Ρωσίας, την πτώση του αεροσκάφους στην Ουκρανία κοκ.
Εν τούτοις, είτε πρόκειται για θεωρίες συνομωσίας είτε όχι, οι Πολίτες της Δύσης οφείλουν να αντιδράσουν, επιβάλλοντας την άμεση δημοκρατία στις χώρες τους και παύοντας να τοποθετούνται ο ένας εναντίον του άλλου – εάν δεν θέλουν να καταλήξουν σκλάβοι των πανίσχυρων πολυεθνικών και των αγορών.
Παράλληλα, πρέπει να ενωθούν πανευρωπαϊκά εναντίον των ανίερων σχεδίων της ελίτ, μη επιτρέποντας εν πρώτοις την ψήφιση των μυστικών συμφωνιών TTIPCETA και TISA – οι οποίες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ολοκληρωθούν.
ΣυγγραφέαςΆρης ΟικονόμουSenior Analyst (finance & markets)
thumbnail
About The Author

0 comments