Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν ξεχνούν κ. Φίλη και λοιποί Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν ξεχνούν κ. Φίλη και λοιποί

ποντιοι
«Επιτέλους ξεριζώσαμε», θριαμβολογούσε ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ για τους Έλληνες του Πόντου.
Ο υπουργός Παιδείας εκφράζοντας μια ολόκληρη κυβέρνηση, η οποία βάζει τις ιδεοληψίες και ενδεχόμενα συγκεκριμένα συμφέροντα πάνω από το δίκιο, αρνείται την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου από τις φασιστικές δυνάμεις του Κεμάλ Ατατούρκ.
Μας εξέπληξε θετικά το γεγονός ότι υπήρξε ικανοποιητική κινητοποίηση για την αν μη τι άλλο ανθελληνική-ανιστόρητη εμμονή του, δυστυχώς, υπουργού Παιδείας, από Πόντιους και μη, και μάλιστα από νέο κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν ξεχνούν την διά πυρός και σιδήρου ιστορία μας, η οποία εμπεριέχει κι άλλες σφαγές Ελλήνων που δεν αναγνωρίζονται από το παγκόσμιο κατεστημένο και μπορούν να γραφτούν κάλλιστα ολόκληροι τόμοι για αυτές.
Όλα αυτά, βέβαια, στα αυτιά κάποιων ακούγονται ως μέσα «καλλιέργειας εθνικών φρονημάτων» γι αυτό και παραγκωνίζονται. Στα σχολεία τα παιδιά δεν διδάσκονται όσο και όπως θα έπρεπε για το παρελθόν.
Σε όλους αυτούς που επιλέγουν να εθελοτυφλούν, χάριν διαφόρων συμφερόντων που επιβουλεύονται τον Ελληνισμό, έχουμε να απαντήσουμε πως ότι και να κάνουν στο τέλος, ο σίφουνας της δικαιοσύνης του χρόνου θα τους εκτοπίσει στην πνευματική ανυπαρξία.
Η ΕΛΛΑΣ από τις στάχτες γεννά ξανά μπαρουτοκαπνισμένους και από τον χάρτη δεν πρόκειται να σβηστεί, όσο υπάρχει αυτός ο κόσμος. Όσο υπάρχουν ανάμεσά μας δάσκαλοι με όλη την σημασία της έννοιας, θα βγαίνουν μαθητάδες, οι οποίοι εν τέλει θα δώσουν εκείνοι το μάθημα που πρέπει στον σκοταδισμό. Εγχώριο και εξωτερικό!
thumbnail
About The Author

0 comments