ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΟΛΥΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΡΑΒΑΛΠΙΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ, ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΟΙΓΚΗΠΑΣ ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙ ΣΑΛΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΡΑΧΗΛ ΣΑΡΙΦ.


2)Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΙΑΝΤ.

3)ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ.. ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΥΠΕΞ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΖΟΥΜΠΕΙΡ.

4)Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΡΙΦ.

5)Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.

6)ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ 34 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ..

7)ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80-100 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β-52 ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ, ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ.

thumbnail
About The Author

0 σχόλια