Αυτάααα...Εσείς; Τί άλλα;

Αποτέλεσμα εικόνας για ellada krisiΠαραθέτουμε ένα σχόλιο που διαβάσαμε από το facebook...
Nikos Nikitoglou
Τρίτη σήμερα και η ημερήσια ατζέντα έχει τα εξής ζητήματα:
α)Για πολλοστή ημέρα ασχολούμαστε με μια κυρία από τη Νέα Φιλαδέλφεια που κερδίζει σε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς.
β)Ο Φώτης ο Κουβέλης επιστρέφει στο ΣΥΡΙΖΑ. Μια κίνηση με πολιτική διορατικότητα, καθώς ο Αλέξης ο Τσίπρας θα επωφεληθεί τα μέγιστα από το πολιτικό κεφάλαιο του Νέστορα της Αριστεράς.
γ)Ένας κύριος που δεν πλήρωνε διόδια έφαγε 24.000 ευρώ πρόστιμο μέσω TAXIS. Δηλαδή ένας ιδιώτης έβαλε πρόστιμο σε έναν άλλο ιδιώτη και διεκδικεί την οφειλή μέσω εφορίας.

δ)Για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, κάποια παλιόπαιδα ξέθαψαν το δελτίο τύπου του αναπληρωτή υπουργού παραγωγικής ανασυγκρότησης κ. Βαγγέλη Αποστόλου (με ημερομηνία 30 Ιουνίου 2015), ο οποίος έλεγε: «Η αποδοχή αυτής της πρότασης θα αποτελούσε την ταφόπλακα για τον αγροτικό χώρο...οι Έλληνες αγρότες γνωρίζουν ότι το μοναδικό ερώτημα στο δημοψήφισμα της Κυριακής αφορά την αποδοχή ή την απόρριψή της. Θα πουν λοιπόν ένα βροντερό και περήφανο όχι, ανοίγοντας το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο»."
ε)Η ΓΣΕΕ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία.Η ΓΣΕΕ η οποία είχε δηλώσει ανοιχτά και έντιμα πως είναι με το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα.Το "ΝΑΙ" τελικά κέρδισε, αλλά εκείνοι φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.
στ)Η ηλιόλουστη Αθήνα είναι στους 20 βαθμούς, με τους ιθαγενείς του λεκανοπεδίου να ψάχνουν διαθέσιμη ξαπλώστρα στις πλαζ της Αττικής και τους συμπαθείς βορειοευρωπαίους να σκάνε από τη ζήλια τους ("Καλοκαίρι Φλεβάρη μήνα εσείς, Μνημόνια εμείς").

Αυτάααα...Εσείς; Τί άλλα;
thumbnail
About The Author

0 comments