Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ» ΤΗΝ…ΕΙΔΟΜΕΝΗ

selanik-konsolos-foto

Σαν να είναι τουρκική επαρχία! Το πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Τούρκος πρόξενος της Θεσσαλονίκης, που έχει την τιμή να διαμένει στο πλαστό πατρικό του Κεμάλ Ατατούρκ, πήγε στην Ειδομένη και «επιθεώρησε» τους καταυλισμούς των παράνομων μουσουλμάνων προσφύγων.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται την Ειδομένη επισκέφθηκε ο πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Ορχάν Γιαλμάν Οκάν χωρίς να εξηγήσει κάποιος ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής του. Και δεύτερον και κυριότερο, κανείς δεν εξήγησε με ποια αρμοδιότητα πήγε εκεί.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ “ο Τούρκος πρόξενος περιηγήθηκε, τόσο στο οργανωμένο τμήμα του καταυλισμού των προσφύγων, όσο και στις σκηνές που βρίσκονται διάσπαρτες πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές, που παραμένουν κλειστές για περισσότερο από δύο εβδομάδες, και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις. Όπως έγινε γνωστό, ήρθε στην Ειδομένη για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση, ενώ κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του από τον αστυνομικό διευθυντή Κιλκίς, Ηλία Μπόλο, σταμάτησε μπροστά από ορισμένες σκηνές, αλλά και σε μερικές παρέες μικρών παιδιών.
«Μπέστε σκύλοι αλέστε»!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nıkosxeıladakıs.gr
thumbnail
About The Author

0 comments