Φανατικοί του Ισλαμικού Χαλιφάτου στο πλευρό του Ερντογάν (σκληρές εικόνες)



Οι φωτογραφίες μας εστάλησαν από συνάδερφο στην Τουρκία που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ενώ πληροφορηθήκαμε πως έχουν αναρτηθεί και σε ειδησεογραφικές σελίδες των Κούρδων. 




Στις εικόνες φαίνονται οι φανατικοί του Ισλαμικού Χαλιφάτου οι οποίοι δρουν στην Τουρκία και έσπευσαν να βοηθήσουν τον Ερντογάν με το κάλεσμά του για αντίσταση στο πραξικόπημα. Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου. 
















Στην φωτογραφία που ακολουθεί οι φανατικοί του Ισλαμικού Χαλιφάτου επιτίθενται στην συνοικία των Αλεβιτών στην Κωνσταντινούπολη.











Ενώ ακολουθούν και άλλες φωτογραφίες από επιθέσεις σε συνοικίες Κούρδων και Αλεβιτών.




















Στη φωτογραφία βλέπουμε τις βάρδιες δημοκρατίες όπως τις αποκαλεί ο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός του Γιλντιρίμ που ζητούν από τον κόσμο να παραμείνει στους δρόμους, καθώς φοβούνται νέο πραξικόπημα ή αντίδρασεις σε όσα έχουν συμβεί.









Οι εικόνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σκληρές και θυμίζουν εκτελέσεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Ενδυμασία, προσωπική αισθητική (ξυρισμένο κεφάλι και μούσι, συνήθες για φανατικούς ιμάμηδες) και παράλληλα φοράει λευκά γάντια όπως φορούν οι δήμιοι του DAESH πριν εκτελέσουν τα θύματα τους.






Οι πληροφορίες που μας έχουν έρθει από την Τουρκία αναφέρουν πως οι δήμιοι που αποκεφάλισαν τον στρατιώτη στη γέφυρα του Βοσπόρου φώναζαν Allah Akbar (O Θεός είναι μεγάλος)












Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει αιχμάλωτους στρατιώτες





Ο Ερντογάν φαίνεται πως στην προσπάθειά του να παραμείνει στον θρόνο παρέδωσε την εξουσία στα χέρια των φανατικών ισλαμιστών με ό,τι αυτό συμεπάγεται.


thumbnail
About The Author

0 comments