Ο Νικηφόρος Φωκάς απαντά σε εκείνους που ανησυχούν και αντιτίθενται στην ίδρυση κουρδικού κράτους! Όπως ακριβώς και οι Τούρκοι σοβινιστές!!!


Ειναι πασιφανες σε καποιους απο τους ανωτερω σχολιαστες της ειδησεως οτι ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥη ιδρυση της Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Βόρειας Συρίας - Δυτικού Κουρδιστάν.... 
Ξυδακι και θα το καταπιουν θελουν δεν θελουν, επισης να ετοιμαζονται να καταπιουν και την επερχομενη διαλυση του αιμοσταγους κατακτητικου ψευτοκρατους της τουρκιας που δρομολογηθηκε πλεον ανεπιστρεπτι.
Τζαμπα τα χαρτζιλικια των 'περιπλανωμενων' αρνητων της ελευθεριας των ΕΘΝΩΝ που επαιρναν τοσο καιρο απο τα γνωστα κεντρα... απετυχε η διεισδυση τους και η χειραγωγηση της κοινης γνωμης ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.
Τα καλυτερα ειναι μπροστα μας, και οσοι λενε οτι οι Κουρδοι ηταν εχθροι μας τους λεμε 'ε και ? '

Μηπως και οι Ιταλοι και οι Γερμανοι και Φραγκοι δεν ηταν καποτε ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ?
Δεν ειδα κανενα απο αυτα τα περιπλανωμενα λαμογια στα ιστολογια να λενε κατι γιαυτο....
Δεν ειδα να λενε οτι δεν πρεπει να ειμαστε στην Ευρωπη γιατι Γερμανοι, Ιταλοι, Φραγκοι, Βουλγαροι, Αλβανοι κλπ κλπ κλπ μας εχουν κατακτησει, σκοτωσει και διαλυσει κατα καιρους πολλες φορες...
Όοοοοοοχι, μονο οι Κουρδοι ηταν 'εχθροι' μας...
Αφρους βγαζουν απο το στομα τους και χαιρομαι γιατι οσονουπω θα πνιγουν απο το μισος τους για τους Κουρδους και τους Ελληνες.
Οι τουρκογυφτοι μας τελειωσαν, το ιδιο και τα γροσια που ταιζαν διαφορα νουμερα του κερατα να γραφουν στο διαδικτυο για να τους υποστηριζουν.
Το ΚΤΗΝΟΣ (τουρκια) ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ......
Χαιρετε και ευτυχισμενος ο καινουριος χρονος που πρεπει να βρει ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ....
Αυτο δεν ειναι παρακληση, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

Σημείωση του Σάββα Καλεντερίδη:
Νικηφόρε Φωκά
Δεν σε ξέρω και δεν θεωρώ ότι οι σκληρές και σε ένα βαθμό άδικες εκφράσεις και χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς, κάνουν καλό σε αυτό που επιδιώκουμε, δηλαδή την εθνική ομοψυχία.
Από την άλλη όμως σε συγχαίρω για την ουσία της σκέψης σου, που είναι ορθή και εθνικά ωφέλιμη.
Έχεις δίκιο, στην Ελλάδα έχει επικρατήσει ο πολιτικός παραλογισμός.
Όμως πέρα απ' αυτό, πέρα από εκείνους που παραλογίζονται, ΝΑΙ, υπάρχουν άνθρωποι, ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, που σε κάθε εκδήλωση για το Κουρδικό, βάζουν πάντα το γνωστό και ανιστόρητο θέμα "Οι Κούρδοι μας έσφαξαν", αντί του σωστού μερικές φατρίες Κούρδων συνεργάστηκαν πρώτα με τον Αβδούλ Χαμίτ και μετά με τον Κεμάλ και συμμετείχαν στον πόλεμο και σε σφαγές κυρίως εναντίον των Ασσυρίων και των Αρμενίων και λιγότερο εναντίον των Ελλήνων, λόγω γεωγραφικής ασυνέχειας.
Τους έβλεπα αυτούς στο ελληνικό κράτος, φυτεμένοι έντεχνα, να παρεμποδίζουν την ανάπτυξη της εθνικής πολιτικής σκέψης.
Τους βλέπω σε εκδηλώσεις και ιστολόγια να χύνουν το δηλητήριό τους εναντίον της Ελλάδας.
ΟΧΙ λοιπόν, σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν ένας πραγματικός Έλληνας, που έχει συνείδηση του εθνικού συμφέροντος, να συνταχθεί με τις επιδιώξεις της Τουρκίας στο Κουρδικό. 
ΌΧΙ, χίλιες φορές ΟΧΙ.
Να είσαι καλά Νικηφόρε Φωκά και να είναι καλά και υπερήφανη η μάνα που σε γέννησε.
Καλή Χρονιά..
thumbnail
About The Author

0 comments