ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος είναι ο manager του γεωτρύπανου Sertao, που αγόρασε ο Ερντογάν κύριε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας;

ΠΡΟΣ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΝΤΑΥΘΑ: Ποιος ήταν ο manager του 3ου γεωτρύπανου Sertao, που αγόρασε ο Ερντογάν κύριε Πρόεδρε;
Είναι γεγονός ότι με τα Ενεργειακά μας ζητήματα και κατ επέκταση με τα Ελληνοτουρκικά, κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην Ελλάδα. Καθόλου μα καθόλου καλά! Πριν μπω στο θεμα, θα προσπαθήσω να σας θυμίσω κάποια απίστευτα κενά στην ενημέρωση που εμφανίστηκαν την τελευταία χρονιά.
Γιωργος Αδαλης
- Πρώτο κενό ήταν η παρουσίαση στα Ελληνικά ΜΜΕ, του τάνκερ που πιάστηκε στο Γιβραλτάρ ως Ιρανικού! Ουδείς ανέφερε ότι το δ/π «Grace-1», ήταν ένα Ρωσικό πλοίο μιας ρωσικής εταιρίας με έδρα το Ντουμπάϊ, το οποίο άλλαζε ονόματα σαν τα πουκάμισα!
- Δεύτερο κενό ήταν η παρουσίαση ως Αγγλικό του πλοίου «Stena Impero», που κατελήφθη από τις Ιρανικές Ειδικές Δυνάμεις! Ενώ στην ουσία ανήκε σε έναν Σουηδό εφοπλιστή (Dan Sten Olsson), ο οποίος μάλιστα, νοικιάζει τα γεωτρύπανά του, στην αμερικανική ExxonMobil, για να κάνει έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ. Απλά σε κάποια πλοία του βάζει Αγγλική σημαία γιατί τα ελλιμενίζει στο Αμπερντίν της Σκωτίας! Κιχ δεν είπαν. Αντίθετα, έδειχναν πλάνα από το γεωτρύπανο Stena IceMax που κατέφτανε στην Κύπρο, κι αντί για να πουν το γεωτρύπανο του Σουηδού Εφοπλιστή, έλεγαν το γεωτρύπανο της Αμερικανικής ExxonMobil !
- Είδαμε και πάθαμε να καλύψουμε το τρίτο κενό για τα πρώτα γεωτρύπανα του Σουλτάνου. Ενώ άπαντες γνώριζαν στην πιάτσα ότι ανήκαν στην οικογένεια της Γιάννας Αγγελοπούλου, έπρεπε να γίνει ολάκερη δημοσιογραφική έρευνα, για να μάθουμε ότι τα γεωτρύπανα από Ελληνόκτητα, μετά από κάποιες διαδρομές σε τράπεζες (όπως δήλωσε η ίδια η εταιρία Αγγελόπουλου) βρέθηκαν να αποτελούν , τραπεζικά περιουσιακά στοιχεία και αργότερα να πωληθούν στην Turkish Petroleum στο ¼ της αξίας κτήσης τους!
- Τέταρτο κενό ενημέρωσης ήταν το τανκερ που υπέστη πειρατεία στο Καμερούν! Ελληνόκτητο το παρουσιάζανε και συνεχίζουν να το περιγράφουν ως τέτοιο. Αλλά αρνούνται να πουν ως είδηση ότι ανήκει στον πολύ δυνατό εφοπλιστή και φιλάνθρωπο κ.Μαρτίνo! Πολύ περισσότερο αρνούνται να πουν ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που όρισε ο Κ.Μητσοτάκης ως Διοικητή του Αγίου Ορους και η αδερφή του είναι εκλεγμένη βουλευτής με τη ΝΔ. Λες και δεν ενδιαφέρουν κανέναν όλα αυτά! Ενώ όταν τα διάβασαν σε δικά μου δημοσιεύματα είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό όλοι!
- Και πάμε και στη Βραζιλία μια βόλτα, έτσι για να συμπληρωθεί το καρέ! Υπήρχε –λένε- ένα γεωτρύπανο, το οποίο ήταν παροπλισμένο γιατί η εταιρία χρωστούσε και τελικά κατασχέθηκε από μια Αμερικάνικη Εταιρία και αυτή με την σειρά της το έβγαλε στο σφυρί. Και καλά όλα ως εδώ! Ακούμε λοιπόν και ξανακούμε για το βραζιλιάνικο γεωτρύπανο SERTAO, το οποίο κόστισε 600 εκ.$ και το βγάζανε στο σφυρί για 120 εκ.$ αλλά δυο χρόνια δεν ήθελε κανείς να το «χτυπήσει» και να το αγοράσει! Δεν λένε όμως γιατί;
Τέτοιο κελεπούρι δεν έπρεπε να πουληθεί τσακα-τσάκα; Κοιτάχτε την φωτογραφία, την οποία ανακάλυψα από το 2018. Θα δείτε ότι το SERTAO έχει 3 τεράστιες τρύπες κοντά στην ίσαλο γραμμή και αρκετές μικρότερες! Ποιος θα έδινε 120 εκ. να πάρει ένα τέτοιο σαπάκι; Επίσης, ο μπροκεράς (η PBconsultants) που είχε αναλάβει την «πώληση» για λογαριασμό του νέου ιδιοκτήτη, έχει κι ένα βίντεο που παραθέτει, στο οποίο φαίνεται ότι το τρυπάνι υπέστη τεράστια ζημιά κατά την διάρκεια μιας μεγάλης θαλασσοταραχής!
Και τσουπ, βρέθηκε πάλι ο Ερντογάν, κι έδωσε 36 εκατομμύρια και πήρε το σούπερ σαπάκι SERTAO που δεν το έπαιρνε κανείς!
Δείτε λοιπόν σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, τι συνέβη με το SERTAO γιατί το καλό το άφησα για το τέλος.
O νέος ιδιοκτήτης του SERTAO είναι η DLIEF DRILLING, μια Αμερικάνικη εταιρία με έδρα το Ντέλαγουέρ η οποία κατάφερε να το πουλήσει τελικά στον Ερντογάν και συγκεκριμένα στην Turkish Petroleum μετά από δημοπρασία!
O τεχνικός αντιπρόσωπος είναι η … Ολλανδέζικη OKEANOS bv.
Και MANAGER του γεωτρύπανου είναι η V-Ships offshore ltd. Μια καθόλα ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ! Με έδρα την Λεμεσό της Κύπρου! Μια εταιρία που εδρεύει στον αριθμό 13 της Λεωφόρου Ομονοίας της Λεμεσού η οποία έχει βραβευτεί μάλιστα στην Κύπρο!
Κι εδώ πλέον μπαίνει αυτομάτως το ερώτημα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας! Είναι αλήθεια όλα αυτά τα οποία αναφέρει ο broker που πούλησε το γεωτρύπανο στον Ερντογάν, διότι εμείς αδυνατούμε να το πιστέψουμε! Ηταν εταιρία manager του Sertao, η V-Ships που εδρεύει στην Λεμεσό; Ή έχει γίνει κάποιο λάθος από την πλευρά του μπροκερά;
Να αναμένουμε μια απάντηση από την Κυπριακή Προεδρία ή να κάνουμε ότι κοιμόμαστε;

[iEpikaira: Μια μικρή αλλά όχι ασήμαντη παρατήρηση... Γιατί ο Ερντογάν αγόρασε ένα σαπάκι για να το στείλει νότια της Κρήτης; Μήπως γιατί θα είναι μικρό το κόστος σε περίπτωση που βυθιστεί; Μια υπόθεση κάνουμε...]
Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com
thumbnail
About The Author

0 comments