Τον συνέλαβαν επειδή όργωσε το χωράφι του στην Ειδομένη!

Αιτιολογία της Αστυνομίας 
«έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των προσφύγων»… 

Στην αρχή καταπάτησαν την περιουσία του. Στη συνέχεια δεν του επέτρεψαν να την εκμεταλλευτεί. Τώρα τον συνέλαβαν επειδή θέλησε να εργαστεί στη γη που του ανήκει!
Ιστορίες τρέλας, που μόνο στην Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του μπορούν να πραγματοποιηθούν, αφού –σύμφωνα με τα γεγονότα- ο έλληνας χάνει την περιουσία του εάν αυτή καταπατηθεί από… «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες… Τα δικαιώματα των Ελλήνων, προφανώς, τελειώνουν εκεί που αρχίζουν οι παντός είδους καταπατήσεις, καταχρηστικές και παράνομες ενέργειες «προσφύγων» και κυβερνώντων. 


Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα στον πρόχειρο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ειδομένη ένας αγρότης - ιδιοκτήτης των χωραφιών όπου έχουν στηθεί πολλά αντίσκηνα. Ο αγρότης άρχισε να οργώνει ανάμεσα από τις σκηνές, σε χώρο, μάλιστα, όπου έπαιζαν προσφυγόπουλα.

Αμέσως επενέβη η αστυνομία και τον σταμάτησε, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή προσφύγων, ενηλίκων και παιδιών, που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.

«Περίμενα αρκετό καιρό. Καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι εδώ, αλλά πρέπει κι εγώ να ζήσω», είπε ο αγρότης Λάζαρος Ούλης, ιδιοκτήτης των 72 στρεμμάτων περιμετρικά του καταυλισμού όπου έχουν αναπτύξει οι πρόσφυγες εκατοντάδες σκηνές.

«Θα δώσω διορία μερικές μέρες. Με διώχνει το Δημόσιο από το δικό μου χωράφι», πρόσθεσε ο κ. Ούλης, προειδοποιώντας ότι εάν δεν λυθεί το πρόβλημα, το Σάββατο το πρωί αγρότες της περιοχής θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ίσως η λύση στο πρόβλημα του αγρότη της Ειδομένης, να είναι η απαίτηση άμεσης καταβολής ενοικίου (κατά κεφαλή) για τους μέχρι σήμερα παρανόμως διαμένοντες «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες στην ιδιοκτησία του… Η απαίτηση (εκ μέρους του έλληνα αγρότη) 2 ευρώ ανά άτομο την ημέρα, πρέπει να κατατεθεί άμεσα στον αντιπρόσωπο του ΟΗΕ καθώς και στους εκπροσώπους των διαφόρων ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή… Ενδεχομένως, στην πληρωμή θα μπορούσαν να συμβάλλουν και η κυρία Τασία με τον γνωστό κύκλο φιλανθρώπων του κυβερνώντος κόμματος...

http://kostasxan.blogspot.gr

0 σχόλια