Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ)



Έχουμε γράψει ξανά και ξανά ότι για την ερμηνεία του τι σημαίνει η ΔΔΟ απαιτείται πολιτικός ψυχίατρος. Στο εικονιζόμενο ιερό Εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στους πρόποδες του Πενταδακτύλου μεταξύ Λαπήθου και Καραβά αυτοί που κατέκτησαν την περιοχή το έκαναν στάβλο. Οι ανίεροι. Δεν είναι τζιχαντιστές.


 Είναι είτε «τουρκοκύπριοι» (όσο υπάρχουν ακόμη τουρκοκύπριοι αλλά το εισαγωγικά είναι διφορούμενο αφορά και τουρκοκύπριους που δεν θέλουν πια μια ενιαία Κύπρο) είτε έποικοι (ο εποικισμός όπως ξέρουμε είναι με βάση το διεθνές δίκαιο έγκλημα). Φανταστείτε τι θα έκαναν οι τζιχαντιστές.
 Και επειδή μόνο ένας κακόπιστος θα έλεγε πως δεν κινδυνεύει η Κύπρος από κάτι τέτοιο στην περίπτωση που μέσω ΔΔΟ βρίσκεται υπό τουρκοισλαμική επικυριαρχία, φανταστείτε τι θα έκαναν στα μνημεία μας φανατικοί ισλαμιστές που θα ζουν, θα εποικίσουν, θα λαθρομεταναστεύσουν ή και θα είναι «πολίτες» τους ενός από τα δύο «συνιστώντα κρατίδια». Οι Έλληνες (κύπριοι και ελλαδίτες) απαιτείται να σκεφτούν καλά πριν πάρουν αποφάσεις που με κάθε κριτήριο είναι αυτοκτονικές.
 Οι φωτογραφίες είναι προχθεσινές από συγγενείς "επισκέπτες" (στον τόπο τους και στα σπίτια τους ...).
Πηγή:Panayiotis IfestosΕλλάδα-Τουρκία-Κύπρος: Ανισόρροπο Τρίγωνο
thumbnail
About The Author

0 comments