Η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης (βίντεο)

Πολιτική ανοικτών θυρών

Συγκλονίζει κυριολεκτικά το ντοκιμαντέρ «Πολιτική ανοικτών θυρών: η ομαδική αυτοκτονία των λαών της Ευρώπης» τόσο με τις εικόνες που παρουσιάζει όσο και με τα συγκλονιστικά στοιχεία και τις κραυγές απόγνωσεις απλών κατοίκων ευρωπαϊκών πόλεων.

Η Μεγάλη Αντικατάσταση αναφέρεται γλαφυρά σε ένα σημείο.

Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι ουδεμία σχέση έχουν αυτές οι ορδές με το συριακό λαό και τους αληθινούς πρόσφυγες του πολέμου, όπως έχει τονιστεί σε αρκετά άρθρα της Freepen.gr, οι οποίοι ως επί το πλείστον μετακινήθηκαν τον πρώτο χρόνο και οι περισσότεροι εντός της συριακής επικράτειας σε αστικά κυβερνητικά κέντρα.

Καταγγελία για πλάτσικα και επεισόδια από μέχρι χθες φιλήσυχους κατοίκους.

Ωστόσο η κατάσταση σοβαρεύει όταν η σκυτάλη περνά στη Στατιστική Επιστήμη.

- Στο Λονδίνο το πιο δημοφιλές όνομα στα νεογέννητα αγόρια είναι το Μοχάμεντ.

- Στο Μπέρμιγχαμ οι χριστιανοί θα είναι μειοψηφία

- Ο Ιμράν επιδιώκει να αντικαταστήσει στο Βέλγιο τη νομοθεσία με τη Σαρία καθώς σύντομα οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία προβλέποντας ακρωτηριασμούς, λιθοβολισμούς και εκπαραθυρώσεις.

- Στο Όσλο το 100% των βιασμών παραγματοποιείται από μουσουλμάνους με 90% των θυμάτων να είναι νορβηγίδες.

- Ο ΟΗΕ εκτιμά ότι το μέχρι πρότινος κράτος - μοντέλο, η Σουηδία θα είναι μια τριτοκοσμική χώρα σε 15 χρόνια χειρότερα κι από τη Λιβύη.

- Στη Σουηδία οι διαφωνούντες μαρκάρονται ως φασίστες και ναζί ενώ δέχονται και επιθέσεις από το μουσουλμανικό Επαναστατικό Μέτωπο ενώ περιγράφεται μια φρικτή καθημερινότητα.

- Απειλητικές διαδηλώσεις εντός της Μεγάλης Βρετανίας απέναντι στην ίδια τη χώρα

- Σεξουαλικά στερημένοι βιάζουν ότι βρουν στη Γερμανία

Ο Νικ Γκρίφιν του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος περιγράφει με ακρίβεια τη διαδικασία από τους "προσωρινούς εργάτες" στο "πολυφυλετικό πείραμα", τους "πρόσφυγες" και την "υπογεννητικότητα" μιλώντας για τη μεγαλύτερη γενοκτονία της ανθρώπινης ιστορίας. 

Την ίδια ώρα διάφοροι ιμάμηδες απειλούν και προφητεύουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. 

Στο ντοκιμαντέρ ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει πως η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών που συγκεντρώνονται στην Ευρώπη είναι νεαροί και δυνατοί άνδρες. Ούτε γυναίκες ούτε παιδιά κάνοντας λόγο για κάτι που θυμίζει στρατό γεγονός που έχει επισημανθεί και σε πολλά κείμενα της Freepen.gr.

Ο Γιούρι Μπεζμένοφ, πρώην στέλεχος της KGB προλέγει ότι θα έρθει η στιγμή που θα φανεί πως αυτή η "όμορφη κοινωνία" θα αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο και τότε οι σημερινοί της υποστηρικτές θα επαναστατήσουν αλλά πρώτα θα πρέπει να βιώσουν τις επιλογές τους.

Το βίντεο ανέβασε ο Death of Nations και έχει περισσότερες από 6.000.000 προβολές

Πηγή FreePen


thumbnail
About The Author

0 comments