Έγγραφα-σοκ για τον Ν. Γεωργιάδη - Σεξ με 15χρονο και με ανήλικο επιληπτικό






















Το HOT DOC που κυκλοφορεί, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την δικογραφία στην οποία περιγράφεται πώς ο Νίκος Γεωργιάδης κακοποίησε σεξουαλικά τον ανήλικο Ντμιτσέβ στο διαμέρισμά του στην οδό Πέτρου Μοβίλα στο Κισινάου.
Κακοποίησε σεξουαλικά και τον ανήλικο Μιχαήλ Μπιντιάκ που πάσχει από επιληψία στο διαμέρισμά του στο Κισινάου της Μολδαβίας
Οι περιγραφές του ανήλικου θύματος σοκάρουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο κατά των υπευθύνων του κυκλώματος παιδεραστών, ανάμεσα στα παιδιά που κακοποίησε σεξουαλικά ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν και ένα 15χρονο αγόρι, ο Εβτόντιεφ Μαξίμ από την πόλη Μπέντερ, της Υπερδνειστερίας.
Όσα περιγράφονται στην δικογραφία και δημοσιεύει το HOT DOC είναι ανατριχιαστικά.
Καταπέλτης είναι η απόφαση του Ανωτάτου Δικααστηρίου της Μολδαβίας στις 2 Ιουλίου 2013 για την υπόθεση του Γκεόργκι Ιστράτι, η οποία αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Νίκος Γεωργιάδης έβρισκε ανήλικα αγόρια για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του.
Επιπλέον όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα, ο Γεωργιάδης φάνηκε πρόθυμος να ενισχύσει οικονομικά τους προμηθευτές του, προκειμένου να δημιουργήσουν σελίδα γνωριμιών, η οποία τελικώς ήταν κάλυψη για παιδόφιλους.
thumbnail
About The Author

0 comments