Οι μπίζνες από ΜΚΟ και αλληλέγγυους και ο απίθανος Γκρούεφσκι

Οι μπίζνες από ΜΚΟ και Αλληλέγγυους, ο απίθανος Γκρούεφσκι και οι τύψεις του αριστερού Νορβηγού ο οποίος είπε ότι τον βίασε Σομαλός μετανάστης 

Μεγάλες μπίζνες από τις ΜΚΟ και Αλληλέγγυους, όσο κρατάνε στην Ειδομένη και στον Πειραιά τους πρόσφυγες. Το χρήμα πέφτει άφθονο από ΟΗΕ, και ξοδεύεται ανεξέλεγκτα. Αν μπουν οι πρόσφυγες σε Κέντρα Φιλοξενίας, αναλαμβάνει το κράτος και οι ΜΚΟ χάνουν εισοδήματα. Είχαμε τους «εθνικούς προμηθευτές», αποκτήσαμε και «εθνικούς ακτιβιστές».


Καλή μπίζνα τελικά το μεταναστευτικό. Αναθέσεις σε εταιρίες με αδιαφανείς όρους [και μάλιστα κάποιες έτοιμες από καιρό, επειδή προφανώς τους είπε η καφετζού τι θα συμβεί], βάλε και τους διακινητές ιθαγενείς και αλλοδαπούς, να πως αναπτύσσεται η επιχειρηματικότητα.

Δεν είναι καιρός να ιδρύσουμε κι εμείς ομάδες Αλληλέγγυων στους Έλληνες; Υπάρχει ένα πρόβλημα βέβαια. Όχι επειδή δεν θα έχουμε την υποστήριξη του Δρίτσα, του Μπαλαούρα και των άλλων ογκόλιθων της επαναστατικής σταλινικής Αριστεράς, αλλά θα αποκτήσουμε τον κακόηχο και δύσοσμο τίτλο του «προοδευτικού». Θα το αντέξουμε;

Άκου τώρα… Συνέλαβαν στην Βόρειο Κορέα δύο τύπους με την κατηγορία ότι ήθελαν να σκοτώσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, το μεγάλο αφεντικό. Γιατί βρε παιδιά, να το σκοτώσετε το παλικάρι. Αν τον μείνει δυο-τρεις δεκαετίες δεν θ’ αφήσει Βορειοκορεάτη ζωντανό. Με την φόρα που πήρε θα τους πετσοκόψει όλους, και θα λυθεί το πρόβλημα με τη Βόρειο Κορέα από μόνο του.

Βγήκε ένας Νορβηγός πολιτικός της Αριστεράς και είπε ότι τον βίασε ένας Σομαλός μετανάστης που φιλοξενούσε στο σπίτι του, κι επειδή απελάθηκε, νιώθει ενοχές διότι ο Σομαλός ήταν βίαιος επειδή είχε πόλεμο στην χώρα του και αναστατώθηκε ο ψυχικός του κόσμος.

Πέρα από τις πολλές αδιευκρίνιστες κουτσομπολίστικες πτυχές που έχει αυτή η ιστορία, ο πολιτικός της Αριστεράς μάς λέγει ότι πρέπει να έχουμε τύψεις έτσι και τιμωρηθεί -επειδή μας βίασε- λαθρομετανάστης που έρχεται από εμπόλεμη περιοχή. Κι εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε τώρα, που οι απρόσκλητοι επισκέπτες έρχονται από ζώνες πολέμου; Να μη αντιστεκόμαστεε, επειδή έχουν αναστατωμένο ψυχικό κόσμο;

Με ρώτησαν φίλοι, από πού η λατρεία μου στον Περικλή Γιαννόπουλο, και κατά διαστήματα μεταφέρω φράσεις του. Αντί εμού, απάντησε τότε ο Ίων Δραγούμης, που έγραψε για τον Γιαννόπουλο: «...μου φάνηκε σαν τον βοριά τον παγωμένο που μανιασμένος σαρώνει τους βρόμικους από μικρόβια αέρηδες και από κάθε βρόμα ή σκουπίδι καθαρίζει τον κόσμο».

Απίθανος τύπος αυτός ο Γκρούεφσκι. Δεν φτάνει που έβαλε και Αλβανούς πολίτες να ψηφίζουν ως Σκοπιανοί [αυτόν φυσικά], αλλά έβαλε και τους… νεκρούς. Μεγάλος αριθμός διαπιστώθηκε ότι ψήφισε το κόμμα του, από Σκοπιανούς που είχαν ήδη πεθάνει.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάλι θα έχουμε ντράβαλα πάλι στα Σκόπια: «Είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές στις 5 Ιουνίου, λέγει ο Ζόραν Ζάεφ, αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν δεν υπάρξει πεδίο ελεύθερο, δίκαιο και δημοκρατικό». Και δηλώνει ότι το κόμμα του δεν θα κατέβει στις εκλογές [ήδη οι εκλογές ήταν να γίνουν τον Απρίλιο και μετατέθηκαν για Ιούνιο]. Το αυτί του Γκρούεφσκι δεν ιδρώνει. Ξέρει αυτός το κόλπο. Θα παίξει μπόλικο μακεδονισμό, και οι Σλάβοι που ντρέπονται που είναι Σλάβοι, θα τρέξουν κοντά του.

Καλλισθένης εν δήμω
Πηγή Voria
thumbnail
About The Author

0 comments