ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ


Η προσωπικότητα του Ι Καποδίστρια και η συμβολή του στην Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Ιστορία, αναδύεται σήμερα , μετά από 200 περίπου χρόνια εξορίας στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ιστορίας, όπου ο Ευρωπαϊκός "Διαφωτισμός" είχε θάψει επιμελώς τα πειστήρια , για την σημαντικότερη ίσως πολιτική δολοφονία στην ευρωπαϊκή ιστορία.
Μέσα σε μία περίοδο Πρωσσικής Κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο και σε μία εποχή κατάρρευσης του λεγόμενου δυτικού πολιτισμού που δημιούργησε ο Ευρωπαικός Διαφωτισμός, από τις ρωγμές του τείχους που φυλακίστηκε το Ελληνικό Κοσμοσύστημα , αχνοφέγγει ο ιστορικός δρόμος  που αντιπροσώπευε ο Ι. Καποδίστριας και το επαναστατικό κίνημα στο οποίο ηγείτο και φωτίζει τις αιτίες της κακοδαιμονίας της σημερινής Δύσης, που εξόντωσε με λυσσαλέα μανία τον Ελληνισμό και το Ελληνικό πρότυπο πολιτισμού και πολιτικής διοίκησης, υποκαθιστώντας το με την εκλόγιμη Μοναρχία που βαφτίστηκε από τους διαφωτιστές "κοινοβουλευτική Δημοκρατία".

Όλοι όσοι προσπαθούν να ανακαλύψουν την ιστορική αλήθεια και να συνδεθούν με το νέο, το επαναστατικό πολιτισμικό και πολιτικό ρεύμα , που θα αντικαταστήσει τον καταρρεόντα Δυτικό Πολιτισμό και το Δυτικό πολιτικό σύστημα, ανακαλύπτουν το Ελληνικό Κοσμοσύστημα (βλ. Γ. Κοντογιώργης) και τον εκφραστή του τον Ι. Καποδίστρια .

Σήμερα , σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική και ντοκουμενταρισμένη εργασία γνωστής Καποδιστριολόγου Ελένης Κούκου, συμπληρωμένης από εμπεριστατωμένα σχόλια του ιστολογίου "Κυρίαρχοι Έλληνες" , που αποδεικνύει ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, με ονοματεπώνυμα, και αποδεικνύει για ποιο λόγο , όταν δολοφονήθηκε ο κυβερνήτης και διαλύθηκε το καποδιστριακό-επαναστατικό κίνημα,  η χώρα κατάντησε προτεκτοράτο και ο λαός της εγκάθειρκτος σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας της ιστορίας. 


Αξιοσημείωτη και η ανάλυση, για την εκ της γενέσεως του Ελληνικού κράτους , μετά την  δολοφονία Καποδίστρια, υποδούλωση της χώρας στους διεθνείς τραπεζικούς τοκογλύφους , μέσω την καταργήσεως του Εθνικού Χαρτονομίσματος (του Φοίνικα) και της εκδόσεως Τραπεζογραματίου  (της δραχμής), και της εκχωρήσεως του εκδοτικού προνομίου στην ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδος που ανήκει στους Ρότσιλντ.

Πολλά έχουν γραφτεί για τους δολοφόνους του Ι. Καποδίστρια, αλλά στην συγκεκριμένη υπόθεση, το εκτελεστικό χέρι ήταν των Μαυρομιχαλαίων, αλλά οι ηθικοί αυτουργοί της πολιτικής δολοφονίας ήταν το Λονδίνο και το Παρίσι, και οι πράκτορές τους , που όργωναν την Ελλάδα , με χρήμα και προπαγάνδα, προκειμένου, να κατορθώσουν να ελέγξουν και να κυριαρχήσουν στο νεοσύστατο κράτος, πρίν αυτό κατορθώσει να δομηθεί και να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις ελληνικό πρότυπο.

Φίλοι μου, όσοι αναζητάτε τα αίτια της σημερινής κατάντια του ελληνικού κράτους , θα πρέπει να ξεκινήσετε την ανάλυσή σας από το τι είδους κράτος αποτέλεσε το Ελληνικό κράτος του 1830...και ποιο τελικά πήραν τα κλειδιά της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας του. 


Ένα κράτος που στην ιστορική του διαδρομή χρεωκόπησε 7 φορές , βιώσε εμφύλιες διαμάχες τουλάχιστον 6 και κατάντησε το κλωτσοσκούφι της Ευρώπης....

Για τον Ελεύθερο Αρθρογράφο
Πολυχρόνης Καρσαμπάς

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkyriarxoi.wixsite.com%2Fkyriarxoiellines%2Fsingle-post%2FOi-Galloi-dolofonhsan-me-entolh-toy-Rotsilnt-ton-Kapodistria-gia-na-idrysei-thn-trapeza-toy-Trapeza-ths-Ellados-poy-katexei-kai-shmera&h=ATNa4NzTaceuz3KiaJvd0gsXfq2eMB6Rtx4kM7Qm_fbrXUnPJlkPwWHWMtRalvZDDBD339v7VGxL2VVeLKX-GTIzLdM6k2c9WoTxXtJdwSN9A5IKE6joW6OiJrjbKl2m-6ZVFcoR1nX-4h-Q4UjAuHeqND4BpMlp8OMRNc11KeAtN7NxNpmeMsFKK1IaIl6sWQ0Fi76yXWuThq9W4sgh1QQejdMq7hc8J4tl_xOxs-vj70_3f18oQqnZUe1V8i4smqs09SXx5chyGryloj2Ce4nOKsHWTeAv9mcODp29yFRPoAyN2TtVRiBCUafbwg






thumbnail
About The Author

0 comments