Καστανιές: Οι κάτοικοι βγαίνουν έξω και χειροκροτούν στρατό, αστυνομία, πυροσβεστική, αστυνομία, Frontex (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακούραστες συνεχίζουν να προσφέρουν οι Εβρίτισσες - Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ!

Στις Καστανιές του Έβρου, οι κάτοικοι δείχνουν με τις πράξεις την αμέριστη στήριξή τους και συμπαράστασή τους στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας. Έχουμε δει τις γυναίκες του Έβρου, να θυμίζουν με το σθένος τους, τις γυναίκες της Ηπείρου το 40' και να δίνουν τρόφιμα καθημερινά στις ένοπλες δυνάμεις.
Αγρότες με τρακτέρ βοήθησαν κάνοντας περιπολίες σε συνεργασία με το στρατό στα σύνορα τις πρώτες μέρες. Η Εθνοφρουρά από την πρώτη στιγμή δήλωσε το παρόν. Σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκαν, ούτε φοβούνται! Συνεχίζουν ακούραστα το δικό τους έργο!
Αυτές τις μέρες βγαίνουν και χειροκροτούν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ως μια πράξη εμψύχωσης στο δύσκολο έργο που έχουν. Δείχνουν με την στάση τους ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης ότι δεν τους ξεχνούν, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν.

https://elefterosarthrografos.blogspot.com/2020/03/oi-katoikoi-tou-evrou-xeirokrotoun-strato-astynomia-pirosvestiki-frontex.html


Οι κάτοικοι του Έβρου δεν ξεχνούν, είναι εκεί και φυλάνε "Θερμοπύλες" , δείχνοντας πιο είναι το χρέος μας. Παρότι όλα αυτά τα χρόνια το Ελληνικό κράτος, όπως και τους ακρίτες των νησιών μας έχει ξεχάσει. Δείχνουν το παράδειγμα και στέλνουν με την στάση τους το δικό τους μήνυμά! Η Ελλάδα θα ξεπεράσει τις κρίσεις, τις δυσκολίες, παλεύοντας ενωμένη και αποφασισμένη, χωρίς να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.
thumbnail
About The Author

0 comments