Η μελαχρινή καλλονή από το γραφείο του Γ. Πεταλωτή, μετά το γραφείο του Χ. Παπουτσή... ΤΩΡΑ στου Μαξίμου ειδική σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης! Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει πατριωτικό καθήκον κι αξιοκρατία; Οι άξιοι/ες δεν χάνονται ΠΟΤΕ!

Όταν έχεις τόσα πολλά προσόντα κι έχεις συντονίσει τόσο τέλεια γραφεία υπουργών, έρχεται πάντα η επιβράβευση και συντονίζεις δίπλα στον πρωθυπουργό μια κυβέρνηση και μάλιστα "πρώτη φορά αριστερά"! Ευχόμαστε καλή επιτυχία, αν κι είναι σίγουρη η επιτυχία και καλή πρόοδο!
Για τις "κακές γλώσσες", έχουμε να πούμε: Είναι καλύτερη και με περισσότερα προσόντα η Παναρίτη του ΓΑΠ, που έγινε του Αλέξη "εθνική διαπραγματεύτρια" και διεκδικεί τη θέση εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ;
Από το "PRESS-GR"
Από το γραφείο του Γιώργου Πεταλωτή στο γραφείο του στο επιτελείο του νυν Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Χριστόφορου Βερναδάκη, βρέθηκε η  μελαχρινή καλλονή Μάγκυ Δούση.
Η Γεωργία - Μαρία όπως είναι το...
όνομά της, διορίστηκε το 2010 ως μετακλητή στο γραφείο του τότε υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Γιώργο Πεταλωτή. Στη θέση αυτή έμεινε για λίγους μήνες και το 2011 διορίστηκε στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή απ' όπου αποχώρησε το 2012.
Η Μάγκυ, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διετέλεσε στη συνέχεια εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων – Πρασίνων και τις αρχές Απριλίου εργάζεται ως ειδική σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης, δηλαδή σε ένα ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο.
Η 30χρονη Μάγκυ, εκτός από τις ικανότητές της, εντυπωσιάζει και με την ομορφιά της.

Αυτή είναι η όμορφη Μάγκυ του Μαξίμου - ΦΩΤΟ


Από τις διακοπές της στα Κουφονήσια



thumbnail
About The Author

0 comments