Αρμενικά πυρά κομματιάζουν αζέρικα άρματα μάχης – ΒΙΝΤΕΟ απ’ τις μάχες


Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που παρουσιάζουν δυνάμεις τεθωρακισμένων του Αζερμπαϊτζάν να βάλλονται, καθώς οι ένοπλες συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ συνεχίζονται. Το σύντομο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο ανέβηκε στο YouTube με τίτλο: «Ο εκμηδενισμός τανκ και στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν» και δείχνει τουλάχιστον δύο άρματα να δέχονται πυρά και να εκρήγνυνται, ενώ δίπλα τους βαδίζουν αρκετοί στρατιώτες.

Όμως, οι πυκνοί καπνοί της έκρηξης δεν επιτρέπουν να φανεί τι απέγιναν ούτε τα τεθωρακισμένα ούτε το στρατιωτικό προσωπικό. Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος γύρος συγκρούσεων μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν ξέσπασαν στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27/9/2020.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, διεξάγει εντατικές επαφές με στόχο την άμεση κατάπαυση πυρός στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την έναρξη των συνομιλιών. «Μετά την κλιμάκωση της έντασης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ο Σεργκέι Λαβρόφ εργάζεται εντατικά για να ενθαρρύνει όλες τις πλευρές στην κατάπαυση πυρός και την έναρξη συνομιλιών» σημείωσε η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.


ΠΗΓΗ: SPUTNIK

thumbnail
About The Author

0 comments