Σχέδια για αδελφοποίηση δικηγορικών συλλόγων Αλεξανδρούπολης – Σμύρνης

Οι δικηγορικοί σύλλογοι Αλεξανδρούπολης και Σμύρνης ετοιμάζονται για αδελφοποίηση 
«Ο συντοπίτης μας δικηγόρος και πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σμύρνης Αϊντίν Οζτζάν σε σημερινή του δήλωση ανέφερε πως στοχεύει σε αδελφοποίηση με τον δικηγορικό σύλλογο Αλεξανδρούπολης. 
Ανέφερε πως έκανε την πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και ότι σε αυτήν εξετάστηκαν επαγγελματικά θέματα. 
Τέλος ο Οζτζάν ανέφερε πως στα εγκαίνια του δικαστικού έτους που θα γίνουν στις 5 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα, έχουν καλέσει ως εκπροσώπους από την Ελλάδα τους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 9/8/2015»
Σχόλιο ιστολογίου: Εκ του κειμένου, αντιλαμβανόμαστε πως η αδελφοποίηση ΔΕΝ έχει γίνει ακόμη.
Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να παραθέσουμε μερικά στοιχεία, που θα μπορούσαν να συνεκτιμηθούν σχετικά. 

To 2011 ο κ. Οζτζάν ήταν πρόεδρος του παραρτήματος Σμύρνης του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD). Του κατ' εξοχήν δηλαδή αλυτρωτικού έναντι της Ελλάδος συλλόγου της Τουρκίας. 
Στην πρώτη φωτογραφία έχουμε υπογραμμίσει το όνομα και το αντίστοιχο αξίωμα του και στην δεύτερη διακρίνεται ο ίδιος με φόντο την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ μαζί με τα άλλα στελέχη του BTTDD.Επίσκεψή του στο κόμμα του τουρκικού προξενείου DEB και συνάντηση με τον πρόεδρο Τσαβούς. (2012)


Από την επίσκεψη του στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή στα μέσα Ιουλίου 2015 για το Μπαϊράμι.


Επίσης ως γνήσιος κεμαλιστής, τον Ιούλιο του 2015, μαζί με άλλους δικηγόρους υπέβαλε μήνυση κατά των παραγωγών ενός ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι TRT, για προσβολή λέει του Ατατούρκ! 
Στο κρατικό TRΤ έτσι…;

0 σχόλια