Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν το αποδεχτεί η Ελλάδα.


Θεοφάνης Μαλκίδης

Το όνομα της Μακεδονίας θα χαθεί μόνο εάν  το αποδεχτεί η Ελλάδα

Μέρος της συνέντευξης στον Γιώργο Πεζιρκιανίδη στο Ράδιο "Ε¨των Σερρών. 

Η στάση για τη Μακεδονία της ελληνικής πολιτικής τάξης, εντός και εκτός Βουλής καθώς και  αυτή της ψευτοδιανόησης και των μισθοφόρων της ενημέρωσης, δείχνει ότι είναι αντιστρόφως ανάλογη της Ελληνικής ιστορίας, της θέλησης του Ελληνικού λαού. 

Η πρόταση του Ελλαδικού πτωχευμένου πολιτικού προσωπικού για σύνθετη ονομασία– «άνω- νέα», κλπ- νομιμοποιεί την κλοπή, την πλαστογράφηση, την προπαγάνδα και  τον εθνικισμό των Σκοπίων,  που είναι βέβαιο  ότι δεν θα τιθασευτεί από την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και  στην ΕΕ. Επιπλέον οι  σχέσεις φιλίας και συνεργασίας οικοδομούνται στη βάση της ειλικρίνειας και όχι του ψεύδους και της αλλοίωσης της πραγματικότητας. 

Για πολλά χρόνια ένας πολιτικός χώρος καπηλεύτηκε χυδαία τον πατριωτισμό των Ελλήνων και  ενώ είχε δώσει τη Μακεδονία προ πολλού με "Εθνάρχες" και λοιπούς συγγενείς, τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα μπροστά στη συνθηκολόγηση. 

Ο άλλος πολιτικός χώρος  υπερασπίστηκε με ιδεολογική εμμονή και ιδεοληψία, εθνομηδενιστικά και απαξιωτικά για τον Ελληνισμό  την κλοπή της Μακεδονίας, κατηγορώντας ταυτόχρονα τους Έλληνες που αντιδρούν για εθνικισμό!

Την ίδια στιγμή όταν πήγε να αναδειχθεί από τη βάση ένα κίνημα υπεράσπισης της κατεχόμενης από τα Μνημόνια πατρίδας μας άρα και της Μακεδονίας από τα αρπακτικά, από τους πρόθυμους, εντός και εκτός Βουλής και από τους υποβολείς τους εκτός Ελλάδας, αυτό υπονομεύτηκε αμέσως και χωρίς καθυστέρηση! 

Δεν υπάρχει ο μονόδρομος περί σύνθετης ονομασίας,  δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, όπως διατείνεται η ελλαδική διακομματική ρητορική, αλλά μόνο  λύσεις που  υπαγορεύονται από τα εθνικά συμφέροντα,   τα οποία με τη σύνθετη ονομασία, είναι βέβαιο ότι παραδίδονται, αφού θα υπάρξει απώλεια της χρήσης και της διαχείρισης  του Ελληνικού ιστορικού, γεωγραφικού και πολιτικού- διπλωματικού όρου Μακεδονία.  

Το αίτημα του Ελληνικού λαού στην Ελλάδα και την Διασπορά είναι η  υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων με όρους σεβασμού στην ιστορία και την αλήθεια.
thumbnail
About The Author

0 comments