Ο ΟΜΠΑΜΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο…ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

gizemliadammΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα «μυστήριο» άτομο εξοπλισμένο με συσκευές «αγνώστου» λειτουργίας και «ιδιοτήτων», έκλεψε την παράσταση την στιγμή της ιδιαίτερης συνομιλίας των Μπάρακ Ομπάμα και Βλαδιμήρ Πούτιν, στην συνάντηση της G-20 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

6661Όπως δείχνουν κάποιες βιαστικά τραβηγμένες φωτογραφίες, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, είχαν κλειστή συζήτηση σε ένα τραπέζι παρουσία του διερμηνέα, ενώ οι άλλοι παραβρισκόμενοι συζητούσαν όρθιοι από απόσταση, ξαφνικά έκανε την εμφάνιση του ένα «μυστήριο» άτομο που είχε μαζί του ένα προφανώς ηλεκτρονικό εξοπλισμό και με ιδιαίτερο τρόπο στάθηκε σε κάποια απόσταση από το τραπέζι της συνομιλίας των δυο ηγετών αλλά προφανώς η προσοχή του ήταν επικεντρωμένη σε αυτό το τραπέζι. Το εντυπωσαικο είναι ότι κανένας από τους γύρω δεν τόλμησε να τον ενοχλήσει.
Κάποιοι δημοσιογράφοι αναρωτηθήκαν τι ρόλο έπαιζε αυτό το μυστήριο άτομο και κυρίως ποια λειτουργία επιτελούσε ο εξοπλισμός του που ίσως μαγνητοφωνούσε τις συνομιλίες, ή ίσως κάτι άλλο πιο… .
Πάντως έμεινε σαν ο μυστήριος άνθρωπος της συνομιλίας Ομπάμα Πούτιν στην συνάντηση της G-20.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
thumbnail
About The Author

0 comments